kochanica-francuza 17.04.06, 18:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=40339567 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: ... and especially for Kaleson 17.04.06, 20:18 Cóż - zazdrość każe innym kobietom wysnuwać opinie nieprzychylne. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 17.04.06, 20:39 johnny-kalesony napisał: > Cóż - zazdrość każe innym kobietom wysnuwać opinie nieprzychylne. Rozumiem, że zazdrościmy jej tych łachów? Bo pytanie było o styl, nie o wygląd. A co każe kobietom wysuwać opinie przychylne? Często uważamy inne kobiety za ładne. Natomiast D.P. ubrana jest w stylu "Jak pan Miecio z bazaru w Pipkach Dolnych wyobraża sobie kobietę" Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 18:07 johnny-kalesony napisał: > Cóż - zazdrość każe innym kobietom wysnuwać opinie nieprzychylne. Ale to naprawdę straszny plastik, a ciuchy ma niemożliwie kiczowate :) PS gwoli jasności - nie jestem bynajmniej przeciwniczką minióweczek. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 18:39 Ja tam lubię Dolly, ale z innych powodów niż Dżoni. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 19:06 I z tej samej beczki - znalazłem stronę z dowcipami o Dolly Parton: Do you know what size of shoe Dolly Parton wears? .....Neither does she. Hey!! Look there's Dolly Parton sittin' out there!! Hell no, that's just 2 old bald-headed men sittin' next to each other. Q. How can you spot Dolly's children in a crowd? A. They're the ones with stretch marks round their mouths. Q: Why are Dolly Parton's feet so small? A: Because things don't grow well in the shade. Q: What do you get when you pour water down Dolly Parton's chest? A: Islands in the Stream Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 23:01 pavvka napisał: > I z tej samej beczki - znalazłem stronę z dowcipami o Dolly Parton: > > Do you know what size of shoe Dolly Parton wears? > .....Neither does she. > > Q. How can you spot Dolly's children in a crowd? > A. They're the ones with stretch marks round their mouths. tych dwóch nie rozumiem - o co chodzi? > Q: What do you get when you pour water down Dolly Parton's chest? > A: Islands in the Stream to jakaś nazwa własna? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 06:22 kochanica-francuza napisała: > > Q: What do you get when you pour water down Dolly Parton's chest? > > A: Islands in the Stream > > to jakaś nazwa własna? Tytuł piosenki, którą Dolly śpiewała z Kennym Rogersem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Pavvek, bądź tak dobry 19.04.06, 14:19 i wyjaśnij mi dwa tamte. Może być na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Pavvek, bądź tak dobry 20.04.06, 09:08 kochanica-francuza napisała: > i wyjaśnij mi dwa tamte. Co prawda wyjaśnione dowcipy nie śmieszą, ale skoro nalegasz... > Do you know what size of shoe Dolly Parton wears? > .....Neither does she. Jak może wiedzieć skoro ich nie widzi? > Q. How can you spot Dolly's children in a crowd? > A. They're the ones with stretch marks round their mouths. Klucz to karmienie piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bleman na pewno jej zazdrościsz ;-))) 17.04.06, 20:43 wg kalesona Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Kariery mozna jej pozazdroscic. Ale chyba niczego 17.04.06, 20:45 wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kariery mozna jej pozazdroscic. Ale chyba nic 17.04.06, 20:47 bleman napisał: > wiecej... E tam, nie chciałaby takiego chłamu śpiewać. Mogę jej pozazdrościć jedynie pieniędzy ;-) . Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 17.04.06, 20:42 Ideał. Po porstu ideał. > Dolly wygląda młodziej i bardziej rock'n'rollowo od poprawnych politycznie, > gaciastych nudziar. primo, kaleson - młodo wygląda dzięki operacjom plastycznym secundo - pytanie było o STYL UBIERANIA, nie URODę. Czytaj ze zrozumieniem i nie pij tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 00:32 kochanica, powiedz, czemu tak wsiadłaś na kalesona? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 15:47 margot_may napisała: > kochanica, powiedz, czemu tak wsiadłaś na kalesona? Bo lata po FM, wyzywa wszystkie, które nie są zachwycone Dolly Parton (starą prukwą po licznych operacjach plastycznych, ubraną jak na odpust w Pipkach Dolnych) od "gaciastych poprawnych politycznie" i radzi mi zgłosić się do woja DLATEGO TYLKO , że szukam piżamki dresopodobnej. Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 15:51 ...ale ten głos...hm... Prawie jak Górniak.... I prawie jak inwestycja w nieruchowości w Warszawie. Każdy z "Bimbków" ubezpieczony na 2 mld dolców.! Dżony zna się na wartości! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 15:55 tgmen napisał: > ...ale ten głos...hm... > > Prawie jak Górniak.... prawie czyni wielką różnicę... > > I prawie jak inwestycja w nieruchowości w Warszawie. Każdy z "Bimbków" ubezpiec > zony na 2 mld dolców.! na wypadek obwiśnięcia czy wylania się silikonu? > > Dżony zna się na wartości! Nie jemu ta forsa przypadnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 15:58 chyba....oberwania...albo...kradzierzy....nie pamiętam...nie negocjowałem tego kontraktu. Faktem jest natomiast że to Parton jako wpierwsza powiedziała publicznie że usuwa część silikonu i zmniejsza biust. Co Ty na to Kochaniaco? Czyż dżonny nie przekazuje nam pozytywnych komunikatów? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 18.04.06, 16:16 tgmen napisał: > chyba....oberwania...albo...kradzierzy....nie pamiętam...nie negocjowałem tego > kontraktu. > > Faktem jest natomiast że to Parton jako wpierwsza powiedziała publicznie że usu > wa część silikonu i zmniejsza biust. > > Co Ty na to Kochaniaco? Że chyba przedtem woziła go na taczkach... > Czyż dżonny nie przekazuje nam pozytywnych komunikatów? Nie wiem, może tobie, mailem . ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 00:38 kochanico! "pokaż mi swojego wroga, a powiem ci kim jesteś" czy mam rozumieć, że twoim wrogiem stał się mały, niegroźny johnny? :) kochanico! pluń na niego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 00:45 Skoro zaczely sie oficjalne sarki z tytulu 'bleman, masz mejla', to forum musi wiedziec, ze dzony lazi za kochanica ;) A dzooonyyy to sie w kochanicy zakoooochal i lazi za nia na foooroooo Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 14:07 illiterate napisała: > Skoro zaczely sie oficjalne sarki z tytulu 'bleman, masz mejla', to forum musi > wiedziec, ze dzony lazi za kochanica ;) Illiterate, o co ci chodzi? Post całkowicie bez sensu, rozumiem tylko, że chcesz mi dokuczyć i przysr.., wielbicielko obiektywizmu. Sprawa kalesona nic nie ma do blemana, po prostu kaleson mnie wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 14:21 kaleson stosuje fajoską metodę... ...znajduje "mientkie" i tam "dźga" ...i widzę że trafił wybornie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 14:30 tgmen napisał: > kaleson stosuje fajoską metodę... Ta metoda jest fajoska, jeżeli chcemy kogoś/coś zabić... > > ...znajduje "mientkie" i tam "dźga" a że mientkie wiąże się z tragedią życiową - tym lepiej dla kalesona, prawda? > ...i widzę że trafił wybornie!!! jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 14:48 myślę że to chwyt niezamierzony... a oburzanie się na ewidentną prowokację to moim zdaniem niepotrzebna strata energii... Kaleson chyba jest tu bardziej dla fanu niż dla ideologicznej indoktrynacji kogokolwiek... A cynika cechuje to, że często jest dobrym obserwatorem i umie "miętkie" znaleźć... Szkoda nerwów! więcej Fanu! Nawet na FF! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 16:13 Ja, przyznam się szczerze, niespecjalnie rozumiem istotę tych wszystkich gierek, intryg forumowych. Prwdopodobnie za sprawą introwertycznego usposobienia i braku biegłości w odczytywaniu emocji. Pyskówki z Kochanicą stanowią tradycję, rdzeń istnienia tego forum, więc nie ma powodu, by kultywowaniu tejże welowiekowej spuścizny się nie oddawać, nieprawdaż? Chociażby ze względu na dobro przyszłych pokoleń ... na w Rzeczpospolitey dziatek chowanie ... POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
tgmen Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 16:17 ależ konsekwencja ponad wszystko! Po tym poznasz dobrego żeglarza, jak raz obranego kursu nie zmieni przez byle wicherek! Dyskusja porzez prowokację! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 16:32 > Pyskówki z Kochanicą stanowią tradycję, rdzeń istnienia tego forum, więc nie ma > powodu, by kultywowaniu tejże welowiekowej spuścizny się nie oddawać, > nieprawdaż? Chociażby ze względu na dobro przyszłych pokoleń ... na w > Rzeczpospolitey dziatek chowanie ... Dobra, Kaleson, możemy sobie pyskowac, ale z mini zejdź. Bleman ci już mówił, że to się u mnie wiąże z czymś zupełnie innym i bardzo bolesnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 16:31 > Kaleson chyba jest tu bardziej dla funu niż dla ideologicznej indoktrynacji kog > okolwiek... I ten fun ma z wydrwiwania wszystkich wokół, kręcenia , kłamania i manipulacji? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza poza tym kaleson 19.04.06, 16:38 zalinkowałam ci trzy stroje z mini i żadnego nie oceniłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: poza tym kaleson 19.04.06, 16:54 Dalibóg - oszołomiony-m ... Żadnych linków nie widziałem. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Proszę bardzo . strój pierwszy 19.04.06, 17:11 tinyurl.com/mydwu Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: strój trzeci 19.04.06, 22:53 Dlaczego ciebie tak bardzo interesuje, co jakiś kolo (którego nie trawisz w dodatku) ma do powiedzenia na temat jakiejś kiecki? (i czy nie możesz zapytać go o to prywatnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: ... and especially for Kaleson 19.04.06, 22:39 illiterate napisała: > Skoro zaczely sie oficjalne sarki z tytulu 'bleman, masz mejla', to forum musi > wiedziec, ze dzony lazi za kochanica ;) > A dzooonyyy to sie w kochanicy zakoooochal i lazi za nia na foooroooo he he ;) (ale Kochanicy to ja, swoją drogą, nie rozumiem - tzn. domyślam się, o co może chodzić, ale.. dobra cicho* ;) bo jeśli tak tych kolesi nie cierpi - jak twierdzi - to dlaczego ich na przykład nie wygasi or s.?? ;)) Pozdr. * końskie zaloty..? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Endorfina 19.04.06, 23:01 jeżeli naprawdę cię interesuje , czemu się czepiłam kalesona, to chętnie wyjaśnię. Ciekawym zjawiskiem jest przypisywanie mi wiecznie (Nauma, Kaleson) motywu "on jej się podoba", i to przez feministki. No i udowadniaj , że nie jesteś wielbłądem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Endorfina 19.04.06, 23:17 maggpie napisała: > Qrcze, zapomniałam się wylogować ;) Endorfina wersja druga? Priv pod dwoma warunkami: uwierzysz na słowo i nie wyśmiejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos KF 19.04.06, 23:20 kochanica-francuza napisała: > maggpie napisała: > > > Qrcze, zapomniałam się wylogować ;) > Endorfina wersja druga? Priv pod dwoma warunkami: uwierzysz na słowo i nie > wyśmiejesz. Ja uwierzę i nie wyśmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: KF 19.04.06, 23:37 > Ja uwierzę i nie wyśmieję. Bo ty jesteś Babcia Feministka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Kurde fal start :D 20.04.06, 08:44 Nie wyśmiewam ino nie znam pytania a przeczytałam odpowiedź :) Widzę,że coś posyłasz to się zgłaszam ale nie wiedziałam co :) Dopiero teraz muszę przeczytać cały wątek by sobie dopasować odpowiedź. Pytanie dam Ci w >>> Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Eeee KF 19.04.06, 23:19 >Ciekawym zjawiskiem jest przypisywanie mi wiecznie (Nauma, Kaleson) motywu "on jej się podoba", i to przez feministki. Ok Naumę każdy może zobaczyć ocenić może Ci się podobać ale mam pytanko : dysponujesz fotą johnego? :) I drugie - które feministki Ci to zarzucają? ps. To ten sam list z Kózką on się powtarza czy Ty zdublowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Eeee KF 19.04.06, 23:37 > Ok Naumę każdy może zobaczyć ocenić może Ci się podobać ale mam pytanko : > dysponujesz fotą johnego? :) Nie. :-) I drugie - które feministki Ci to zarzucają? A bo ja pamiętam. Poszukaj "Awantury o Naumę" > ps. To ten sam list z Kózką on się powtarza czy Ty zdublowałaś? Woląc nie czytać, zapisałam wszystko, co było w mailu (mail był nowy). Nic nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Mata maile , endorfina w poczcie "endorfina" nt 19.04.06, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
en.door.fina Re: Mata maile , endorfina w poczcie "endorfina" 19.04.06, 23:58 Dzięki. Doszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Mata maile , endorfina w poczcie "endorfina" 20.04.06, 15:55 en.door.fina napisała: > Dzięki. Doszło ;) uff :-) Odpowiedz Link Zgłoś