margot_may 08.06.06, 23:45 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3403909.html czyli: pan minister boi się stracić stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nihiru Re: prada MW. 09.06.06, 09:36 Jednocześnie zaapelowali do wojewody mazowieckiego o to, aby "w trosce o bezpieczeństwo publiczne" cofnął zgodę na sobotnią Paradę Równości, a do rodziców - aby "chronili swoje dzieci przed zjeżdżającymi na tę Paradę". dwa dni temu mieliśmy się strzec ubranych na czarno, jutro mamy się strzec ubranych na różowo. niedługo wprowadzą listę dopuszczalnych kolorów:)))) a w temacie: stanowisko czy nie - i tak jestem pozytywnie zaskoczona Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: prada MW. 09.06.06, 09:40 nihiru napisała: > a w temacie: stanowisko czy nie - i tak jestem pozytywnie zaskoczona Ja bym poczekał z tymi pozytywami. Zobaczymy co się będzie działo w czasie Parady. Może nie chcą iść inną trasą dlatego, że wolą stać na trasie Parady i rzucać ciężkimi przedmiotami :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: prada MW. 09.06.06, 10:25 a może jakiś ciekawy mecz jest zaplanowany w tym czasie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: prada MW. 09.06.06, 10:29 nihiru napisała: > a może jakiś ciekawy mecz jest zaplanowany w tym czasie?:) Geje też oglądają mecze, nie organizowaliby Parady w terminie konfliktującym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: prada MW. 09.06.06, 10:45 to by dopiero było: geje i wszechpolacy zjednoczeni, wspólnie kibicujący jednej drużynie:)))) piłka zbliża ludzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: prada MW. 09.06.06, 10:48 nihiru napisała: > to by dopiero było: geje i wszechpolacy zjednoczeni, wspólnie kibicujący jednej > > drużynie:)))) > piłka zbliża ludzi:)))) To tak jak w tej reklamie, gdzie na hasło "GOOOOOOOL" wszyscy się obejmują: mąż z kochankiem z szafy, drwal z drzewem, wilk z Czerwonym Kapturkiem itp. Można by do tego dodać jeszcze parę: gej i młodzieżowiec wszechpolski. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: prada MW. 09.06.06, 11:47 Top już staje się nudne, banalane. Ja bym dodał przedszkolaka i Sajmona Niemca. To zaczyna być teraz bardziej trędi. Zresztą sam nie wiem, bo nie bywam w warszawskich klubach, więc nie wiem jaka dewiacja jest obecnie najbardziej dżezi. Homoseksualizm już raczej powszednieje. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: prada MW. 09.06.06, 11:52 johnny-kalesony napisał: > nie bywam w > warszawskich klubach, więc nie wiem jaka dewiacja jest obecnie najbardziej dżezi Też nie bywam, ale słyszałem, że obecnie jest to onanizm przy oglądaniu zdjęć minispódniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: prada MW. 09.06.06, 16:01 Coś w tym jest. Istotnie, dożyliśmy takich czasów, kiedy męskie zainteresowanie koleżankami w minióweczkach może już uchodzić za coś nienormalnego. Kto wie, czy wkrótce nie zostanie nawet zakazane ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: prada MW. 09.06.06, 10:01 A mnie to, ze MW odwolalo swoj przemarsz mocno martwi. Obie parady mialy isc daleko od siebie, a tego, czy uczestnicy jednej nie chca sie przedostac do drugiej, mieli pilnowac mundurowi. W kazdym razie miasto mialo byc bezpiecznie spolaryzowane. A teraz nie bedzie - potencjalnie robi sie bardzo groznie. Odpowiedz Link Zgłoś
bez.wyksztalcenia Re: prada MW. 09.06.06, 11:38 no wlasnie, moze byc groznie. wybieram sie na parade rownosci - jako obronczyni tolerancji itp. i zaczynam sie bac Odpowiedz Link Zgłoś