kochanica-francuza 18.07.06, 20:44 Czy to są pancerne gacie? sklep.bandb.pl/go/_info/?id=289 Absurdalne dlatego, że k. zna się na modzie, jak kura na pieprzu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ava40 Re: Kaleson, specjalnie dla ciebie:) 19.07.06, 15:16 Rockandrollowi koledzy: skirts.provocateuse.com/images/photos/brian_molko_01.jpg skirts.provocateuse.com/images/photos/david_byrne_01.jpg skirts.provocateuse.com/images/photos/garry_beers_01.jpg Wziąłbyś z nich przykład zamiast robić z siebie parodię kowboja:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson, specjalnie dla ciebie:) 19.07.06, 15:18 drugi ma śliczny strój Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Pytanie do kalesona absurdalne 19.07.06, 21:00 Pory jak to pory - koleżanki wyglądają w nich beznadziejnie. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson - pory wyglądają tak 19.07.06, 21:04 www.majlert.biz/image/por.jpg nikt cię nie uczył, że kobieta wygląda źle w tym, w czym się źle czuje? ja wyglądam świetnie, co mi wszyscy mówią... ale ja pytam, czy są pancerne... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson - pory wyglądają tak 19.07.06, 21:13 Nie, nikt mnie nie uczył. To rzecz intuicji. Zresztą - i tak niedługo zostanę prezydentem i wprowadzę dekret, na mocy którego zabronione zostanie noszenie portek przez kobiety, które nie ukończyły 55 roku życia. W gaciach, moja droga, to powinny chodzić stare baby! Młode koleżanki - w minióweczkach! =) Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: A jednak bolszewik z ciebie, miałam rację nt 19.07.06, 21:24 Akcja powoduje reakcję. Moja reakcja jest stosowna do feministycznej akcji promocji brzydoty. Jak to mój idol, hrabia Witold by powiedział: "Skoro Kazia jest, to i Anty-Kazia być musi". Jestem więc raczej radykalnym reakcjonistą wobec femi-bolszewizmu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kaleson - pory wyglądają tak 19.07.06, 21:22 johnny-kalesony napisał: > Nie, nikt mnie nie uczył. To rzecz intuicji. Hmmmmm, podszepty twojej intuicji to możemy oglądać na twoich stronkach? rzygać się chce od zalewu bezguścia tamże... Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 22:12 bi.gazeta.pl/im/5/3484/z3484185G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 22:18 Tak! Przed chwilą czytałem ten artykuł. Chciałbym, żeby kiedyś stan osobowy reprezentacji SLD w parlamencie ograniczył się do jednej osoby - rock'n'rollowej posłanki Senyszyn właśnie, która jest jedyną osobą pośród tej żałosnej, złodziejskiej mafii, zasługującą na sympatię. Niestety, ku wielkiemu rozczarowaniu pod koniec dowiadujemy się, że posłanka ostatnio częściej pojawia się w gaciach niż w rock'n'rollowych minióweczkach ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 22:23 Znowu te Twoje brednie - tak samo z angielskiego cytujesz artykuły zmieniajac sens tego co jest napisane. Pod koniec to ona pisze, ze stonowała jeśli idzie o styl, a nei chodzi w gaciach. Gacie to zresztą kalesony i jedyna osoba widywana w kalesonach to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 22:37 johnny-kalesony napisał: > Niestety, ku wielkiemu rozczarowaniu pod koniec dowiadujemy się, że posłanka > ostatnio częściej pojawia się w gaciach niż w rock'n'rollowych minióweczkach... Cóż, nie wszyscy podzielają twój smutek:) "Joanna Senyszyn jest ekonomistą, profesorem belwederskim. Była dziekanem Wydziału Ekonomii Uniwersytetu Gdańskiego. Koledzy naukowcy opowiadają o niej chętnie, ale "nie do druku". Z ich wypowiedzi wyłania się obraz szalonej ekstrawertyczki w barwnym futrze, która z piskiem opon zajeżdża na wykłady swoim volvo. Chce równego i podmiotowego traktowania kobiet, ale "ubiera się jak nastolatka idąca na dyskotekę, by ją ktoś poderwał". - Gorszyła pozostałych staruszków - mówi o profesorach UG były student posłanki. - Krótkie spódniczki i ta ciągła konieczność prowokacji. Na to osoba publiczna nie powinna sobie pozwalać - krzywi się Elżbieta Radziszewska, łódzka posłanka PO. - Taki wygląd i zachowanie po prostu nie przydaje godności." Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 22:20 hehehe, buhhhhheeeeee - tak niewinnie wygląda a to Joanna Senyszyn we własnej osobie? Wniosek? Kobieta z miniówce moze mieć większe jaja niż Keleson:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 22:55 Ekscytuje Cię to, że mogą wytawać? POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Kaleson, co ty na to: 19.07.06, 23:07 Nie, ze w tej miniówce może ci tak dogrzac, ze będziesz uciekał przed jej celnymi pointami, aż pogubisz kalesony:P Odpowiedz Link Zgłoś