illiterate 06.11.06, 16:32 Wiemy juz, ze nie pogardzamy. Moze ktos sie skusi? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3720765.html (Ani slowa o rozbierajacych sie do naga prezenterach). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pavvka Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 16:39 Skusi się na oglądanie czy na zostanie prezenterką? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 16:40 Na jedno albo drugie. Na co Ty bys sie skusil? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 16:43 Hmmm, cóż, prezenterką ciężko by mi było zostać :-) A co do oglądania, to zależy od walorów prezenterki. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 16:46 Ale to dobry patent na popularyzację poważnych treści - połączyć je ze striptizem. Może więcej ludzi chodziłoby np. do filharmonii, gdyby muzycy robierali się podczas koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 16:53 Tak, to jest swietny pomysl. Moze to rozszerzyc na np dentyste? Urzednikow w ZUSie? Rzad tego kraju? W koncu przestalibysmy udawac, ze popularnosc zalezy od czegokolwiek innego niz walory. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:12 pavvka napisał: > Może więcej ludzi chodziłoby np. do filharmonii, gdyby muzycy > robierali się podczas koncertu. No nie wiem, większość muzyków to mężczyźni i to nie pierwszej młodości...nawet kobiet by to nie przyciągnęło... Ja w każdym bądź razie nie chciałbym zobaczyć czegoś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:18 Można by zmienić zasady naboru do orkiestr. Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:50 pavvka napisał: > Można by zmienić zasady naboru do orkiestr. Jest to jakiś pomysł. I jeszcze zmiana repertuaru, bo w filharmoniach grają przeważnie różne stare, nudne ramoty. Chyba jesteśmy na progu Wielkiej Reformy Filharmoni... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:52 tad9 napisał: > pavvka napisał: > > > Można by zmienić zasady naboru do orkiestr. > > Jest to jakiś pomysł. I jeszcze zmiana repertuaru, bo w filharmoniach grają > przeważnie różne stare, nudne ramoty. Ooo, a co powinni wedle tada? Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:54 kochanica-francuza napisała: > Ooo, a co powinni wedle tada? Coś, co pasowałoby do striptizu. Przyznasz, że to co grywają teraz - generalnie rzecz biorąc - pasuje średnio... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 18:32 Raryzykuję przeświadczenie, że taki na przykład Tanhauser albo Bolero do striptease'u nadają się znakomicie ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 16:13 Też się nie zgodzę. Moim zdaniem muzyka w ogóle ma w sobie dużo erotyzmu. Klasyczna też. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:53 Już sobie wyobrażam tę orkiestrę filharmoniczną złożoną z rozebranych młodych seksownych wykonującą przeboje Brytni Spirs. Ach, cóż za wizja... Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 17:55 pavvka napisał: > Już sobie wyobrażam tę orkiestrę filharmoniczną złożoną z rozebranych młodych > seksownych wykonującą przeboje Brytni Spirs. Ach, cóż za wizja... możesz być pewny, że około 2345 tak właśnie będzie wyglądała "klasyka". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 19:20 Ciekawe, czy Kazia z Kingą otrzymają od tej stacji propozycję poprowadzenia programu literackiego. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: Rozbierany dziennik 06.11.06, 23:55 johnny-kalesony napisał: > Ciekawe, czy Kazia z Kingą otrzymają od tej stacji propozycję poprowadzenia > programu literackiego. Byle nie rozbieranego. A pfe! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Jak wiadomo, Szczuka, a zwłaszcza Dunin... 06.11.06, 23:57 mają po 18 lat. Dunin możecie porównywać ze swoimi babciami, kretyni, a nie z młodymi pindrzycielkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Dunin tak,a le juz nie Kazie :) 06.11.06, 23:59 PS Masz cos do mlodych pindrzycielek ? :> Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dunin tak,a le juz nie Kazie :) 07.11.06, 00:57 bleman napisał: > PS > Masz cos do mlodych pindrzycielek ? :> Że są pindrzycielkami. Ty chyba nie wiesz co ja mam na mysli przez to słowo. A szczuka też osiemnastki nie ma, więc nie wydziwiać mi tu. Możesz ją blem ze swoją mamusią porównać. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Dunin tak,a le juz nie Kazie :) 07.11.06, 09:20 kochanica-francuza napisała: . Możesz ją blem ze > swoją mamusią porównać. No też coś! Mamusia to mamusia, babcia to babcia, a Szczuka i Dunin nie mają wieku ani realności tylko sa symbolami ZŁA wstrętnego i każdy ....pip...może sobie nimi gębe wycierać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dunin tak,a le juz nie Kazie :) 07.11.06, 15:59 kocia_noga napisała: > kochanica-francuza napisała: > > . Możesz ją blem ze > > swoją mamusią porównać. > > > No też coś! Mamusia to mamusia\ ale blem chyba porównał, bo coś cicho siedzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 14:05 Pomijając aspekt moralny, to ciekawi mnie jak oni sobie to wyobrażają. Bo ja sobie nie wyobrażam...jakby to miało wyglądać. Ale zróbmy próbkę: - Dziś w zamachu terrorystycznym w Teheranie zgnięło 17 osób, a 121 zostało rannych. Pani ściąga bluzkę. Przepraszam, ale ja bym się czuła idiotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 14:11 Istotnie - mamy tu do czynienia z pewnego rodzaju zgrzytem pomiędzy kontekstami. Podczas odczytywania takiego rodzaju informacji, spikerka mogłaby na przykład nosić lateksowe rękawiczki i energicznie uderzać pejczem o blat. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 14:33 A wiesz, że to fenomenalny pomysł! Rewelacja! A jak ogłosi: - Dziś w poznańskim szpitalu urodziły się kolejne pięcioraczki... to mogłaby np. rozkraczyć się przed kamerą symulując poród. Zobacz jak to pobudziłoby percepcję oglądającego. Niesamowite, dawajcie więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 14:45 No nie wiem ..., nie wiem ... Ja bym na przykład wolał, żeby wiadomość o narodzinach pięcioraczków skwitowana została zbliżeniem poruszających się pięciu paluszków stopki koleżankowej, która opiera się na twarzy pana redaktora wydania, odzianej w lateksową maskę tygrysa. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 15:30 "minister Ziobro..." i tu pokazuje figlarnie ziobro,"spotkał się z oj cem kapucynem" -hmm...nie, to nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Rozbierany dziennik 07.11.06, 15:51 E tam, nie przejdzie, jak już sięgać absurdu, to na maxa: - jak donosi NFZ, coraz więcej Polaków choruje na grzybicę... I w tym momencie pani ściąga pończoszki. Odpowiedz Link Zgłoś