verdana 08.02.07, 16:30 Chwalę się - nie ukrywam, ze obrzydliwie, bo na wszystkich zaprzyjaźnionych forach. Dziś wyszła moja nowa książka. Jako feministka popieram i chwalę sama siebie za wzorowe łączenie zycia rodzinnego z pracą zawodową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sir.vimes Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:04 Oraz bić pokłony:))) Gratulacje!!! A można jeszcze cichutko spytać o tytuł wspomnianej książki? Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:13 "Syn będzie Lech.." się nazywa. Krótki konkurs - o czym to? Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:22 o asymilacji Żydów? ps. gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:28 A Ty skąd wiesz? Wywiadzik się ma, co? Oj, bo trzeba będzie rozliczyc i zlustrować! Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:29 wywiadziku sie nie ma, sie dziala metoda skojarzen:) Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:36 Cholera, dobrze się kojarzy - nie myślało się o pracy w pionie śledczym? Myślalam, ze to trudniejsze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Chwal się i my będziemy Cię chwalić!!! 08.02.07, 18:40 sie chwilowo mysli glownie o wakacyjnej pracy w hiszpanii w pionie jakimkolwiek, zapewne skonczy sie w gastronomii tzn. na zmywaku/za barem :) Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: Wątek samochwalczy 08.02.07, 19:55 Ja też gratuluję i też podziwiam, ale nie od dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Gratulacje!!! 08.02.07, 20:54 Czekam, aż w księgarni będzie. Jak będzie, to jak przyjadę do stolicy, to z obydwiema do Ciebie podejdę po autograf! Gratulacje raz jeszcze!... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 Re: Wątek samochwalczy 09.02.07, 08:26 > Dziś wyszła moja nowa książka. Gratulacje! > Jako feministka popieram i chwalę sama siebie > za wzorowe łączenie zycia rodzinnego z pracą zawodową. A przyjumesz młode na korepetycje z łączenia? Żyję w strachu, że przyjdzie się rozdwoić. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_elzbieta Gratulacje BTW tak tylko pytam 09.02.07, 11:00 Gratulacje! I słusznie, że siebie doceniasz-(!) tak 34mac. A można dostać książkę w prezencie z autografem...tal tylko pytam,,, Odpowiedz Link Zgłoś
jottka noo 09.02.07, 13:55 co wy takie niefeministycznie grzeczne? zamiast postawić proste pytanie jak kobieta kobiecie - ile rabatu po podaniu tajnego hasła oraz gdzie odebrać darmowy egzemplarz z autografem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: noo 09.02.07, 14:06 A ja kupie za pieniądze, myslę,że wydawnictwo odpali ci jakąś złotówkę z utargu. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: noo 09.02.07, 14:20 w wypadku pracy naukowej proste zasady rynku mogą nie działać:( nie lepiej sie na imprezę umówić i wspólnymi siłami spić jubilatkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Wątek samochwalczy 10.02.07, 21:44 Brawo! Brawooo! :D Jako feministka popieram i chwalę Cię bardzo, bardzo, bardzo a tak już całkiem prywatnie to się jeszcze cieszę z sukcesu :D Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Wątek samochwalczy 12.02.07, 10:37 Dzięki za gratulacje. Jesli chodzi o dochód z ksiązki, to jest on ujemny. Tzn. honorarium nie ma, a podatek za egzemplarze autorskie (traktowane jak wzbogacenie chyba?) muszę zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Wątek samochwalczy 12.02.07, 12:31 no tak sie mnie wydawało:( kiedyś cuś tam opublikowałam pod przymusem i jeszcze musiałam za to płacić:( może podaj jakieś konto, gdzie wyrazimy ci bezpośrednio wyrazy uznania, żeby na szampana starczyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Wątek samochwalczy 12.02.07, 14:52 eh, zdziercy-krwiopijcy! Bo szczęście z własnego wkładu w dorobek kulturalny kraju powinien ci wszystko wynagrodzić. Dobra ale jezeli tak, to wydawnictwa naukowe powinny być dużo tańsze, a nie są! Odpowiedz Link Zgłoś