bene_gesserit 29.07.07, 18:56 Wg specjalisty, ktory naczytal sie badan, to w zasadzie 'chlopak z sasiedztwa': www.resmedica.pl/zdart30114.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takete_malouma Re: Profil gwalciciela 29.07.07, 20:44 bene_gesserit napisała: > Wg specjalisty, ktory naczytal sie badan, to w zasadzie > 'chlopak z sasiedztwa': ... albo zawodnik uniwersyteckiej drużyny lacrosse. Całkiem możliwe, że specjalista tak uważa, skoro naczytał się m.in. Mary Koss, autorki wysokoprofilowego bzdetu (ukochanego przez feministki i lansowanego przez nie na prawdę metodą tysiąckrotnego powtarzania) jakoby co czwarta kobieta była ofiarą gwałtu. Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: Profil gwalciciela 29.07.07, 20:51 Pozwolisz że ja odpowiem: Woman hater? Some of my best mothers are women. Kurczę, nie mogę przejść do porządku dziennego nad nieszczęściem tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
takete_malouma Re: Profil gwalciciela 30.07.07, 09:26 verte34 napisała: > Kurczę, nie mogę przejść do porządku dziennego nad > nieszczęściem tego człowieka. To dobrze, że nie możesz przejść do porządku dziennego nad sobą. Może będzie to dla ciebie impuls do przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Profil gwalciciela 31.07.07, 00:18 verte34 napisała: Some of my best mothers are women. > Co to wlasciwie znaczy w kontekscie dyskusji? Interesuje mnie to z punktu jezykoznawczego/poznawczego? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Profil gwalciciela 30.07.07, 00:49 Nie zauważyłaś "na prawdę"! :D Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś