Dodaj do ulubionych

Barbinator ale ty głupia jestes...

IP: *.acn.waw.pl 10.07.03, 00:07
powiedz mi czy ta mamusia co to ostatnio zabiła swojego dzidziusia to dobra
matka? a ta co to wykradła z domu dziecka a potem zapomniała na 2 tygodnie bo
waliła wude? i co z tego wynika?...

p.s. w kwestii dzielnicowego - a kto go zatrzymał pysiu????INNI FACECI!!!

p.s.s. to powiesz mi w koncu dlaczego nie pzreznaczasz połowy swojej pensji
na cudze dziecko?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jaca A Ty co? IP: 217.96.29.* 10.07.03, 08:45
      pracujesz w UKSie, że interesuja Cie cudze pensje? a co ty robisz ze swoją -
      chyba, że jeszcze mamusia na ciebie pracuje. Jesteś przykładem moralistki od
      oceniania innych.
      • Gość: pomysl czasem barbinator tłumaczyła facetowi ze ma płacic IP: *.acn.waw.pl 10.07.03, 20:08
        alimenty na cudze dziecko i ze to jest ok! wiec zanim zabłysniesz, zastanów
        sie! do tej pory nie odpowiedziała czy sama oddała by połowe własnych zarobków
        na cudze dziecko jak doradzała oszykanemu facetowi!
        • Gość: barbinator Re: barbinator tłumaczyła facetowi ze ma płacic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 21:59
          Gość portalu: pomysl czasem napisał(a):

> alimenty na cudze dziecko i ze to jest ok! wiec zanim zabłysniesz, zastanów
          > sie! do tej pory nie odpowiedziała czy sama oddała by połowe własnych
          zarobków
          > na cudze dziecko jak doradzała oszykanemu facetowi!

A ty chcesz zabłysnąć? To przytocz cytat w którym piszę, że płacenie alimentów
          na cudze dziecko jest ok oraz taki w którym każę komuś oddawać połowę zarobków
          na CUDZE dziecko.
          BTW, buziaczku masz nowego nicka? Czyżbyś zauważył, że na ten stary już nikt ci
          nie odpowiada?
    • Gość: barbinator Re: Barbinator ale ty głupia jestes... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 08:58
      Gość portalu: twarze napisał(a):

> powiedz mi czy ta mamusia co to ostatnio zabiła swojego dzidziusia to dobra
      > matka? a ta co to wykradła z domu dziecka a potem zapomniała na 2 tygodnie bo
      > waliła wude? i co z tego wynika?...
      >
      > p.s. w kwestii dzielnicowego - a kto go zatrzymał pysiu????INNI FACECI!!!
      >
      > p.s.s. to powiesz mi w koncu dlaczego nie pzreznaczasz połowy swojej pensji
      > na cudze dziecko?

Ja też cię serdecznie pozdrawiam. Wyrosły ci ostatnio jakieś nowe twarzyczki
      albo inne częsci ciała?
    • Gość: miłka "Jest już późno, piszę bzdury..." , przespij się.. IP: *.chello.pl 10.07.03, 08:58
      Gość portalu: twarze napisał(a):

> powiedz mi czy ta mamusia co to ostatnio zabiła swojego dzidziusia to dobra
      > matka? a ta co to wykradła z domu dziecka a potem zapomniała na 2 tygodnie bo
      > waliła wude? i co z tego wynika?...
      >
      > p.s. w kwestii dzielnicowego - a kto go zatrzymał pysiu????INNI FACECI!!!
      >
      > p.s.s. to powiesz mi w koncu dlaczego nie pzreznaczasz połowy swojej pensji
      > na cudze dziecko?

...lepiej, a potem, jak już twarz otrzeźwieje, to poczytaj sobie własne bzdury
      z nocy.
    • Gość: . Re: Barbinator ale ty głupia jestes... IP: 217.96.29.* 10.07.03, 09:06
      ,
    • e_wok Barbinator ! 10.07.03, 22:25
      Widzę, że masz własny fan klub :) Chłopaki na razie się wstydzą, praktykują
      póki co sprawdzone w podstawówce tzw. końskie zaloty. Ale mimo to
      zazdroszczę : być nazwaną głupią przez głupka to tak jak być nazwaną mądrą
      przez mędrca :)
      • Gość: barbinator Re: Barbinator ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 12:09
        e_wok napisała:

> Widzę, że masz własny fan klub :) Chłopaki na razie się wstydzą, praktykują
        > póki co sprawdzone w podstawówce tzw. końskie zaloty. Ale mimo to
        > zazdroszczę : być nazwaną głupią przez głupka to tak jak być nazwaną mądrą
        > przez mędrca :)
        >
        >

Eeee, no wiesz na razie to jest właściwie tylko jeden wielbiciel tylko że
        cierpiący na rozdwojenie jaźni i występujący pod różnymi nickami... bo ma
        nadzieję, że wreszcie się nim zainteresuję...
        (Pamiętasz ten kawał: przychodzi baba do lekarza i mówi "panie doktorze, nikt
        na mnie nie zwraca uwagi". A lekarz jej odpowiada "następny proszę!")
        Trzeba przyznać, ze chłopina jest pracowity i bardzo się stara - nawet zakłada
        dla mnie specjalne wątki!
        Może powinnam mu ufundować jakiś medal albo cuś?
        Pozdr. B.
        • agrafek Re: Barbinator ! o Ewok też. 11.07.03, 12:43
          Koniecznie "albo cuś"!
          Ponadto pragnę donieść, że Ewok zamartwia się i zazdrości niesłusznie, sam
          przecież przeszukiwałem całą GW w Jej poszukiwaniu i nawet śledziłem z zapartym
          tchem karierę Jej włosów. Jeśli to nie jest "faństwo" to nie wiem co nim jest!;)
          pozdrawiam
          • Gość: barbinator Ewok! Agrafek, nie czytaj... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.03, 13:26

Ewok!! Mogę ci odstąpić Buziaczka a ty mi dasz Agrafka, dobrze? Mogę w formie
            bonusa dołożyc jeszcze gościa o nicku Volny, bo juz mi się znudził...
            • Gość: twarze dobre, ale uwazaj bo ci łansuch skruce! :) IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 20:39
              i co wtedy, do pilota od telewizora nie siegniesz...telenoweli nie
              obejzysz...same straty...

p.s. to jak twoj stary utrzymuje nie swoje dzieciaki, ? ze tak popierasz
              puszczalskie zonki?
              • Gość: twarze szef sie nie denerwuje ze zamiast pracowac czas IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 21:10
                tracisz w necie?
                a moze nie wie? moja ty wyzolona odwazna dziewczynko?
                • Gość: miłka Oj twarze, znowu na noc zaczynacie bredzić. IP: *.chello.pl 11.07.03, 23:50
      • Gość: twarze rozwliłas mnie! gartuluje przenikliwosci IP: *.acn.waw.pl 11.07.03, 20:42
        być nazwaną głupią przez głupka to tak jak być nazwaną mądrą

a byc nazwana złodziejem przez złodzieja to jak uczciwa przez uczciwego?

gratuluje - doceniam przenikliwy intelekt i proby ynteligentynych metafor!
      • Gość: tad Re: Barbinator ! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 21:18
        e_wok napisała:

> Widzę, że masz własny fan klub :) Chłopaki na razie się wstydzą, praktykują
        > póki co sprawdzone w podstawówce tzw. końskie zaloty.

A co to są "końskie zaloty"?

>Ale mimo to
        > zazdroszczę : być nazwaną głupią przez głupka to tak jak być nazwaną mądrą

Niestety - nie masz racji, a szkoda, bo gdyby mianowanie głupcem przez głupca
        czyniło mędrcem mielibyśmy sporo mędrców wokół...

>
        >
    • Gość: EWOK Barbinator i Tad IP: 213.241.18.* 14.07.03, 11:30
      Barbinator - o Agrafku nawet nie myśl, bo Ci wyślę sekundantów ! Swoich praw do
      jego wirtualnej atencji jestem gotowa dochodzić na ubitej ziemi w honorowej
      bitwie na szpady, miny, albo parasolki :)

Tad - jestem zszokowana Twoją ignoracją w kwestii końskich zalotów. Nie tylko
      może to oznaczać, że nie chodziłeś do szkoły. Może to, o zgrozo, oznaczać, że
      przenigdy nie czytałeś "Ani z Zielonego Wzgórza" !
      • Gość: barbinator Ewok i Tad IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.03, 12:18
        Gość portalu: EWOK napisał(a):

> Barbinator - o Agrafku nawet nie myśl, bo Ci wyślę sekundantów ! Swoich praw
        do
        >
        > jego wirtualnej atencji jestem gotowa dochodzić na ubitej ziemi w honorowej
        > bitwie na szpady, miny, albo parasolki :)

Od dzieciństwa marzę o bitwie na torty...

>
        > Tad - jestem zszokowana Twoją ignoracją w kwestii końskich zalotów. Nie tylko
        > może to oznaczać, że nie chodziłeś do szkoły. Może to, o zgrozo, oznaczać, że
        > przenigdy nie czytałeś "Ani z Zielonego Wzgórza" !

Tad!!! Mam nadzieję, że odpowiesz na tę potwarz. To przecież niemożliwe, by
        antyfeministyczny guru nie czytała "Ani". Jeden z moich ulubionych cytatów
        brzmi: "Jestem przeciwna prawom wyborczym dla kobiet. Niestety mężczyźni i tak
        jak już wszystko popsują, to przyjdą i zmuszą nas do przejęcia
        odpowiedzialności"
        (cyt. z pamięci, p. Kornelia z "Wymarzonego Domu Ani")
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka