dzioucha_z_lasu 09.11.08, 13:48 Nieco humoru na niedzielę - znany powszechnie waldziu radzi, jak być prawdziwym mężczyzną: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=150&w=86964061 :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Wujek Dobra Rada 09.11.08, 13:52 'bierzesz mnie mocno, ale potem jestes lagodny i delikatny'. Ja bym chciala, zeby waldi porzucil ambicje malarskie i zajal sie pisaniem powiesci. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 01:20 bene_gesserit napisała: > 'bierzesz mnie mocno, ale potem jestes lagodny i delikatny'. > > Ja bym chciala, zeby waldi porzucil ambicje malarskie i zajal sie > pisaniem powiesci. > Do kabaretu z nim;) Niech bawi społeczeństwo;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Wujek Dobra Rada 09.11.08, 20:08 wątek o starzejących się polkach też kabaretowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 11:16 Na źle dobrane leki nakłada się brak sprawności językowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 17:44 To o lekach to miał być dowcip? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 18:08 A nie zrozumiałaś? Prezio na przykład ma ewidentnie źle dobrane leki, bo podając mu prozac zapomniano o stabilizatorach. Temu panu od manipulujących kobiet też nie przepisano właściwych, stąd ta monotematyczność i obsesje. Naprawdę można wiele schiz farmakologicznie wyeliminować. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 18:15 triss_merigold6 napisała: > A nie zrozumiałaś? Prezio na przykład ma ewidentnie źle dobrane > leki, bo podając mu prozac zapomniano o stabilizatorach. Masz jakieś dowody, że prezio bierze prozac, czy stawiasz diagnozę via TV? Temu panu > od manipulujących kobiet też nie przepisano właściwych, stąd ta > monotematyczność i obsesje. Naprawdę można wiele schiz Wiele czego? Co rozumiesz pod pojęciem schiza? > farmakologicznie wyeliminować. Pod warunkiem, że one istnieją, a nie, że ktoś je diagnozuje via net albo via tv. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 18:39 Paskudy jedne, przestańcie Waldzia obgadywać, bo mu się pypeć na ozorze zrobi i jeszcze nas przed amerykańską jurysdykcję pozwie ;) Nie macie już innych zainteresowań? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wujek Dobra Rada 10.11.08, 20:13 gotlama napisała: > Paskudy jedne, przestańcie Waldzia obgadywać, bo mu się pypeć na ozorze zrobi i > jeszcze nas przed amerykańską jurysdykcję pozwie ;) Jakiego Waldzia? Ja omawiam kwestię niesłusznego zarzucania wszelkim bliźnim zaburzeń emocjonalnych/psychicznych. > > Nie macie już innych zainteresowań? Mam, ale robię sobie przerwę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Wujek Dobra Rada 11.11.08, 10:11 gotlama napisała: > Paskudy jedne, przestańcie Waldzia obgadywać, bo mu się pypeć na ozorze zrobi i > jeszcze nas przed amerykańską jurysdykcję pozwie ;) ...jeszcze tu przylezie. > Odpowiedz Link Zgłoś
trzy_krzyzyki Re: Wujek Dobra Rada 11.11.08, 16:01 Niech nie bierze lwków, jest genialny w swym szaleństwie! trzykrzyzyki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s No dobra, ale... 11.11.08, 16:08 ... chcecie powiedzieć, że taki typ "komandosa artysty" nie byłby dla kobiet intrygujący? Osoby pełne przeciwieństw SĄ uważane za pociągające. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: No dobra, ale... 11.11.08, 16:10 Yyy, ale obawiam się, że Walduś nie jest pociągający. Chyba że z butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: No dobra, ale... 11.11.08, 16:31 stephen_s napisał: > ... chcecie powiedzieć, że taki typ "komandosa artysty" nie byłby dla kobiet > intrygujący? > > Osoby pełne przeciwieństw SĄ uważane za pociągające. Czy się mylę? Nie wszystkie, nie wszystkie. Jeśli są ogólnymi jołopami, to raczej nie. > Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: No dobra, ale... 11.11.08, 18:15 Pociagnelaby cie kobieta, ktora bylaby zenskim odpowiednikiem Valdiego? Pozwol, ze umre ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś