jogibaboo 27.10.09, 08:53 A ja lubię dobre herbaty typu zielone z dodatkami, pu-erh, yerba mate, owocowe. Ale piję je zamiast zwykłej czarnej, a nie jako cudowny środek na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fibius Jestem maniakiem herbat ale nie odchudzających 27.10.09, 09:29 Zgadzam się z poprzednikiem. Ja kocham pić herbaty i herbatki ale żadnych odchudzających. Piję bo smakują. Yerba Mate, zielona, miętową, owocowe a najbardziej to rooibos z dodatkiem wanilii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jestem maniakiem herbat ale nie odchudzającyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 16:25 ja tez się zgadzam - zielona, owocowe i rooibos - delikatniejsze w smaku i mniejszy kamień na zębiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Yerba mate nie jest (!) herbatą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.09, 09:39 Yerba mate nie jest (!) herbatą, czyli naparem z liści krzewu herbaty. Yerba mate to napar z kory ostrokrzewu paragwajskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro4ty Re: Yerba mate nie jest (!) herbatą IP: *.bedzin.enion.pl 27.10.09, 16:09 prawie prawda yerba mate to napój nie z kory (!) ale liści i gałązek ostrokrzewu. yerba mate nie pije się z saszetek (!) yerba mate skutecznie (!) pomaga zrzucić kilogramy. ogranicza łaknienie (między innymi). dzięki mate mam teraz 15kg mniej na liczniku Odpowiedz Link Zgłoś
irus6 Herbata nie odchudza 27.10.09, 10:35 JA PRZEZ JAKIŚ CZAS PIŁAM PU-ERH CZERWONĄ JAKOŚ NIE WIDZIAŁAM ŻADNYCH ZMIAN W SOBIE ŻE NIBY SCHUDŁAM ALE MOGE POWIEDZIEĆ ŻE POPRAWIŁA MI SIĘ PRACA JELIT POZATYM BEZ MNIEJSZYCH PORCJI WIELKOŚĆI ZACIŚNIĘTEJ DŁONI I ĆWICZEŃ TO CHYBA MARNY EFEKT PICIA PU-ERH Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: Herbata nie odchudza 27.10.09, 21:51 Ja czerwoną musiałam odstawić na czas karmienia. Mało wtedy jeszcze wiedziałam o jej działaniu, ale jakoś mało pokarmu dla malutkiej się zrobiło i wyła. Po odstawieniu herbatki wszystko wróciło do normy. Fajnie się po niej czułam, ale przerwę w piciu musiałam zrobić. Inna rzecz, nie każdy kto ma duże gabaryty- to z winy tłuszczu. Czasem może być to nadmiar wody w organizmie. Czerwona pomaga tego nadmiaru się pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gdsta Herbata 27.10.09, 10:41 w życiu ogólnie warto wiedzieć co się robi nie tyko co się pije! przeczyszczanie mózgu też powoduje obniżanie wagi do pewnego momentu i nie należy przesadzać; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radziu79 Herbata nie odchudza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 15:02 Zgadzam się z Panią Profesor która uważa że tylko zmiana diety może spowodować utratę zbędnych kilogramów. Natomiast uważam że w przypadku stosowania jakiejkolwiek diety należy zastosować program oczyszczania organizmu. I tu widziałbym miejsce dla herbaty oczyszczającej lecz nie "przeczyszczającej"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Herbata nie odchudza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 15:55 autor jest w błędzie, prowadzone były badania na osobach otyłych, okazało się że bez zmiany nawyków żywieniowych, osoby te traciły po kilka- kilkanaście kilogramów pijąc herbatę pu-erh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Herbata nie odchudza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 12:12 Ja piłam i mi pomogło miałam 60 a mam 50 kg i od roku utrzymuje wage Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: Herbata nie odchudza 20.12.09, 14:03 ja piję od czerwca pu erch i straciłam 13 kg jem to co zawsze w tym ze wiecej sie denerwuje dzieciaczki mi broja wiec chyba działa Odpowiedz Link Zgłoś
dorotatop Re: Herbata nie odchudza 20.12.09, 14:04 ile pijecie jej dziennie ja 3 razy czy to nie za dużo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lesialesia Re: Herbata nie odchudza 20.12.09, 15:19 ja pije zielona herbate juz kilka lat w roznych smakach. poprawila mi sie przemiana materii (moze nie tyle poprawila co uregulowala) i latwiej mi utrzymac odpowiednia wage (2 kubki herbaty i nie jestem już w stanie zjeść duużej porcji ). ale żeby chudnąć od samego picia? w to nie wierzę. aha no i przed okresem już nie zatrzymuję wody w organizmie - to zdecydowana zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
kika800 Re: Herbata nie odchudza 06.09.10, 14:29 Ja próbowałam i herbat i typowych slimfastów i nic. Herbata tylko może przyspieszać przemianę materii ale nie odchudza. W oststeczności sięgnęłam po tabletki Ultra Slim System, ale przy herbacie pozostałam. Stosuję taką oczyszczającą i regulującą. Odpowiedz Link Zgłoś