dagle 05.02.04, 22:57 Prosze wyjasnic mi, czy jest konieczna, niezbedna i w 100% bezpieczna? Jestem w 20tc, a w 28tc zalecil mi ja przyjac moj ginekolg! Pozdrawiam i dziekuje z gory za odpowiedz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagle Re: SZCZEPIONKA IMMUNOGLOBINY- do p.doktor 06.02.04, 15:46 Pani Doktor, bardzo prosze o odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: SZCZEPIONKA IMMUNOGLOBINY- do p.doktor 08.02.04, 00:27 Jest bezpieczna w 100% i jeśli jest to Pani pierwsza ciążeą, ma pani rhminus, a partner plus - to jest zanakomitą profilaktyką konfliktu i w tej i kolejnych ciążach( po pordxzie bedzie pani musiała ponownie otrzymać immunoglobulinę) Odpowiedz Link Zgłoś
dagle Re: SZCZEPIONKA IMMUNOGLOBINY- do p.doktor 09.02.04, 23:17 Dziekuje Pani Doktor za odpowiedz, a moze sa na forum dziewczyny, ktore juz dodtaly te szczepionke i moga cos na ten temat powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
martapol Re: SZCZEPIONKA IMMUNOGLOBINY- do p.doktor 10.02.04, 11:47 Witaj ja mam wlasnie z mezem konflikt (ja mam Arh- a maz Arh+) w pierwszej ciazy dostalam wlasnie w 28 tygodniu ta szczepionke, oczywiscie do tego czasu mialam badana krew na obecnosc przeciwcial. Po porodzie nie dostalam szczepionki poniewaz okazalo sie ze dziecko ma taka sama grupe krwi jak ja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luciam Re: SZCZEPIONKA IMMUNOGLOBINY- do p.doktor 10.02.04, 13:21 Ja dostałam szczepionkę w 28tyg. i po porodzie, bo dziecko ma "plus" po ojcu. Odpowiedz Link Zgłoś