16.10.10, 23:15
witam wiem ze sa juz takie watki ale wszystkie ktore znalazłam sa stare kiedy dopiero wprowadzano krazek, mam pyt, stosuje go od kilku dni i chyba nie jestem do konca przekonana, czuje sie dobrze ale mam watpliwosci czy on aby na pewno dzilała ehhh taki juz jestem niedowiarek, moze ktos mnie uspokoismile
Obserwuj wątek
    • kamyczek_0 Re: nuva ring 18.10.10, 16:30
      Stosuję już drugi cykl. Bardzo sobie go chwalę smile Wygoda w stosowaniu. Jedynie podczas współżycia czuję krążek dlatego na ten czas go wyjmuje. Poza tym nie mam żadnych skutków ubocznych. Super rozwiązanie. Jeżeli chodzi o działanie anty, to na razie wszystko ok. wink Zresztą jeżeli stosuje się do zaleceń i ulotki to musi być ok.
      • fajnyszkrabek Re: nuva ring 19.10.10, 19:39
        ja stosuje juz od roku bez przerwy. nawet podczas badania ginekologicznego pani dr nie mówi o wyjmowaniu. w kalendarzu mam zaznaczone tylko 2 dni ( dzień i godzina włożenia i dzień wyjęcia krążka). Bardzo polecam. W pierwszym cyklu stosowania miałam plamienia ale to normalne. teraz jestem z niego bardzo zadowolona. mimo że wiem że żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności przed zajścią w ciążę ( mam 3,5 córkę) to stosujemy z mężem dodatkowo jeszcze sex przerywany a czasami prezerwatywę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka