alyy 15.04.04, 12:29 Witam! Mam problem z cera po ciąży. Nie wiem, czy to kwestia hormonalna cz tez jakas inna... musze dodać, że stosuje dobre kosmetyki (odczuwa to moja kieszen, niestety) ale efektow nie widac Prosze o porade. Pozdrawiam, Alyy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryka1 Re: Problem z cerą 17.04.04, 21:56 Podaj maila napiszę ci jak sobie z tym poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
vittoria25 Re: Problem z cerą 18.04.04, 11:52 A moglabys napisac na forum? Tez jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: Problem z cerą 18.04.04, 12:20 a ja to bym nie była sobą, gdybym o homeopatii nie wspomniała). Ale tutaj ostentacyjnie milczę, bojąc się linczu ze strony oświeconych)) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Problem z cerą 19.04.04, 21:09 troche blizej prosze- czy karmi pani piersią, jak długo po ciazy- czasemzdarza sie ,ze w ciazy pod wpływem hormonów cera jak brzoskwinka, a po porodzie- nie za ładna, bo przestają dziłać hormony Odpowiedz Link Zgłoś