Dodaj do ulubionych

POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.04.04, 23:00
CHCIAŁAM SIE PORADZIĆ PANI DOKTOR JAK RÓWNIEZ INNYCH CZYTELNICZEK Z TAKIM
PROBLEMEM.OTÓŻ PRAWIE ROK TEMU ODSTAWIŁAM DIANE-35 I OD TEGO CZASY ZACZEŁAM
MIEĆ NIEREGULARNE MIESIĄCZKI NADMIERNE WYPADANIE WŁOSÓW,KTÓRE TERAZ JAKBY
SIĘ NASILIŁO.JESTEM CIEKAWA CZY STOSOWANIE TYCH TABLETEK MOGŁO MI AZ TAK
ZABURZYĆ GOSPODARKE HORMONALNA I NA AŻ TAK DŁUGO?DODAM JESZCZE ZE MAM
NIEWIELKIE OWŁOSIENIE NAD GÓRNĄ WARGA I NA BRZUCHU.WSZYSTKO TO MI WYGLADA NA
COS POWAZNEGO WIĘĆ PROSZE tongue_outOMÓZCIE!!!!
Obserwuj wątek
    • emanuelle162 Re: POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.04, 23:03
      AHA CHCIAŁAM JESZCZE SPYTAC CZY KTOŚ MA JAKIS SPOSÓB NA ROZJAŚNIENIE TEGO
      MESZKU NAD WARGĄ?PRÓBOWAŁAM WODY UTLENIONEJ,ALE BEZSKUTECZNIE
      • magdulka26 Re: POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 16:59
        Wiesz co na ten meszek to polecam wosk ,usuwa wszystkie włoski i jest spokój na
        1 miesiąc .Mozesz to zrobić u kosmetyczki albo sama kup sobie plastry na ciepło
        z Veet-a.Ja mam uczulenie na wosk i wyrywam sobie pensetką a nogi i bikini
        robię woskiem i jestem bardzo zadowolona .W lecie nie muszę golić nóg co dwa
        dni.
    • marlena.ele Re: POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 17:19
      Hej! I bardzo dobrze, że odstawiłaś Diane. Ja też kiedyś brałam te tabletki ale
      przytyłam 10 kilo po zastosowaniu kuracji z D., no ale czego się nie robi aby
      miec ładną cerę. Idź proszę do ginekologa i opowiedź mu o swoich odczuciach na
      pewno coś zaradzi! Pozdro.
      • emanuelle162 Re: POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 21:26
        nbie napisałam jeszcze tego ze równiez przytyłam 7 kg od tych nieszczesnych
        tabletek!!ale na szczescie schudłam juz to co przytyłam,ale reszty problemów
        sie nie pozbyłam-niestety...
    • monika.antepowicz Re: POMÓZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.04, 17:48
      z diane jest tak: hamuje ona produkcje androgenów w organizmie, ale też blokuje
      receptory dla androgenów w skórze- stądpo odstawieniu diane po jakimś czasie
      objawy androgenizacji( wypadanie włosów na głowie, nieprawidłowe owłosienie w
      innych miejscach ciałą, zła cera) nawraca- nalezałoby sprawdzic poziom
      testosteronu w surowicy krwi i zastosować odpowiednie leczenie w zależności od
      tego jaki ma być jegop cel- czy palnuje pani ciaże czy potrzeban jest
      antykoncepcja, czygłównie chodzi o p[oprawę włosów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka