Gość: gość IP: *.Kuso.osi.pl 05.04.11, 19:48 Pieczenie w trakcie oddawania moczu. Jak zaradzić zanim trafie do lekarza? Furagin? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: winna Re: pieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 21:44 prouro, urosept, tantum rosa do podmywania i bawełniane gacie miękkie? furagin to juz po wizycie u lekarza bo na receptę... Odpowiedz Link Zgłoś
kasicasiasia Re: pieczenie 06.04.11, 10:31 Hej Jakieś objawy poza pieczeniem przy oddawaniu moczu? jeżeli boli w okolicach nerek to koniecznie musisz udać się do lekarza, ponieważ to już jakaś groźniejsza infekcja. Mnie coś takiego złapało po ciąży, umierałam z bólu i dodatkowo piekło niesamowicie przy oddawaniu moczu. Wylądowałam u gina, a ten przepisał antybiotyk. Jeżeli to tylko pieczenie to musisz zakwaszać mocz: pić bardzo dużo wody (ok 2 litry) z jeszcze większą ilością soku z cytryny. Pamiętaj, by pić pić pić. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcępomóc Re: pieczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 10:51 wiesz co, jezeli to tylko pieczenie to poza tym, że trzeba oczywiscie pozbyć sie dolegliwości, nalezy równiez zadbać o florę bakteryjną układu moczowo- płciowego. Zakwaszaj mocz, jak radzą dziweczyny, naprawdę nie żałuj soku z cytryny, a dodatkowo wesprzyj się jakimiś probiotykami typowo kobiecymi, a tych na rynku duuuzoo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pieczenie IP: *.Kuso.osi.pl 06.04.11, 17:01 Wielkie dzięki za rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: pieczenie IP: *.home.aster.pl 30.04.11, 19:05 No właśnei ja tez słyszałam ze jednak oprócz probiotyków wazne jest to zakwaszanie moczu.Ale ma ono sens tylko wtedy keidy pijemy przy tym bardzo duzo płynów. Odpowiedz Link Zgłoś