cma Re: po porodzie 08.05.04, 14:32 mineło juz 6 tygodni i nadal krwawie,juz prawie zanikło i znowu od dwóch dni leci jak w pierwszych dniach miesiączki.Czy moze byc cos nie tak?Byłam u ginekologa, przepisał mi żelazo i dużą dawkę witaminy C,powiedział że jak nie przejdzie do konca maja to zrobimy USG, moze nie czekać tak długo tylko pójść od razu ,martwie sie że jest coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_polozna Re: po porodzie 08.05.04, 21:07 Radze tobie abyś nie zwlekała i poszła do innego lekarza. Nie ma co czekać do końca maja. Odpowiedz Link Zgłoś
nika2002 Re: po porodzie 08.05.04, 22:31 a może to własnie miesiączka. ja 6 tygodni po porodzie mimo karmienia piersią dostałam pierwszą miesiączkę.pamiętam że przerwa miedzy krwawieniem po porodzie a miesiączką była kilkudniowa.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: po porodzie 08.05.04, 21:22 Do końca maja? To za długo. Poczekaj może ze 3 dni i jeśli będziesz nadal krwawić to idz do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
cma Pani Doktor jesli to miesiączka to czy mogę 09.05.04, 09:29 Pani doktor, jesli to miesiączka to czy mogę wziąć zastrzyk z Depo-Provera? Odpowiedz Link Zgłoś