Dodaj do ulubionych

MAŁE PIERSI !!!:(

• Gość: ellas Re: MAŁE PIERSI !!!:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:42
      Ja mam odwrotny problem jak załozycielka tego tematu. Mam biust c lub D zalezy
      od fasonu. Jedno Ci powiem Ja sie z tym bardzo zle czuje ze mam taki duzy.
      Nawet facet mój powiedział ze mam "cycki jak Sabrina" na co sie pogniewałam.
      Odwróciłam sie tylkiem i komplesk nr 1. Ale za minutke powiedział ale to mnie
      wlasnie u Ciebie pociaga ze wlasnie masz takie a nie inne. I wtedy tak jakby
      zgłupiałam. Ale juz nie wiem czy mnie pocieszał czy mowił prawde. Ja w koncu
      nie wiem czy mam sie cieszyc czy płakac. Jedni maja za małe jedni za duze.
      • hippophae Re: MAŁE PIERSI !!!:( 14.07.04, 17:25
        Najlepsze są ani za małe ani za duże czyli w sam raz, a co dla kogo znaczy w
        sam raz to juz kwestia indywidualna. Poza tym wiem z doswiadczenia że jak się
        siebie nie lubi to się wszystko wydaje brzydkie jakie by nie było.
        Mi się wizualnie nie podobają kobiety z ogromnym biustem dlatego nie marzę o
        takim. Szczytem moich marzeń jest miseczka B, zamiast mojego minimalnego A.
        Pozdrawiam
        H.
    • Gość: Kasia Zapraszam tu => link IP: *.szczecin.mm.pl 14.07.04, 10:39
      f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=32326&start=1110
    • Gość: juniorka Re: MAŁE PIERSI !!!:( IP: 193.151.96.* 19.07.04, 21:41
      a ja wam cos powiem ;zawsze mialam kompleks z powodu malych piersi-wstydzilam
      sie ich.juz kiedy mialam 18lat kombinowalam co by tu zrobic aby byly
      wieksze ,nosilam staniki push-up itd.obecnie mam juz prawie 30 lat a one ni
      stad ni z owad mi rosna urodzilam dziecko w wieku 22l i po porodzie byly jak
      zwykle male a teraz mam juz 75c kiedys mialm 75a/(zaledwie).niewiem skad ta
      zmiane ale juz nie chce aby rosly wiecej.
    • Gość: krowka33 Re: MAŁE PIERSI !!!:( IP: 91.224.215.* 03.08.18, 12:54
      Hejo. NIeco stary temat ale postanowiłam nieco odświeżyć. Mianowicie jestem posiadaczka niewielkiego biustu. MOje piersi mają rozmiar A. Zastanawia mnie tutaj kwestia powiekszających biust tabletek. Ogólnie znalazłam kilka promowanych w sieci:
      czy takie tabletki nie maja działania niepożadnego?
      I czy to działa?
    • Gość: krowka33 Re: MAŁE PIERSI !!!:( IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 06.08.18, 14:44
      Czytalam o nich i ogólnie większość opinii jest pozytywnych tak więc zastanawiam sie poważnie nad tym aby kupić, ale są i niektóre negatywne. Ogólnie to zastanawiam się czy nie bęzie z nimi tak jak z tabletkami anty, które jednak nie miały na mnie wpywu.
    • malaweronica Re: MAŁE PIERSI !!!:( 04.12.24, 12:09
      wow25 napisała:

> efekt jeszcze gorszy
      > a przeciez gdy mezczyzni robia sobie operacje plci, to przyjmuja hormony na
      > pojawienie sie piersi, czy my "plaskie" kobitki nie moglybysmy ich
      > przyjmowac??
      > nie orientujecie sie?
      >
      > tylko prosze nie piszcie mi, ze trzeba sie zaakceptowac
      > prosze o pomoc

Jest taki preparat o nazwie Breastfem to tabletki które działają na estrogeny i powodują wzrost piersi oraz odkładanie tam tłuszczu. Z tego co mi wiadomo od klientek z klubu dosyć skuteczny i powiększa piersi jest jednak jedna uwaga podczas stosowania lepiej nie brać antykoncepcji hormonalnej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka