czarujaca_czarownica 24.05.04, 10:53 Bardzo prosze o odpowiedź czy stosowanie zelu Estreva napowiekszenie biustu nie wpłynie na obniżenie skuteczności leków antykoncepcyjnych. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwka100 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 14:24 Ja z zupelnie innym pytaniem a mianowicie co to takiego ten zel, skuteczny, ile kosztuje, gdzie mozna go zdobyc Odpowiedz Link Zgłoś
pep5 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 15:23 i czy jest na recepte? Odpowiedz Link Zgłoś
pep5 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 15:25 pep5 napisała: > i czy jest na recepte? i jeszcze jedno czy sa jakies przeciwskazania do stosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 16:26 to żel z estrogenem na receptę stosowany przede wszystkim do hormonalnej terapii zastępczej Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca_czarownica ESTREVA w aptece 24.05.04, 16:59 Byłam dziś w aptece - kosztuje 30 kilka złotych i jest niestety na recepte Pytanie tylko czy na pewno mozna go stosowac razem z pigułkami antykoncepcyjnymi. Pani Doktor !! Prosimy o odpowiedź !! Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: ESTREVA w aptece 24.05.04, 17:16 Wydaje mi sie, ze nie powinien obnizyc skutecznosci pigulek (a przynajmniej w czasie jego stosowania), ale za to moze wzmocnic skutki uboczne zwiazane z estrogenami. Nie wiem jak to jest dokladnie, ale taka dawka estrogenow moze doprowadzic do zmian mastopatycznych w piersiach... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca_czarownica Re: ESTREVA w aptece 24.05.04, 17:28 nawet przy krotkotrwalym stosowaniu ?? np. na czas wakacji tylko Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: ESTREVA w aptece 24.05.04, 17:42 > nawet przy krotkotrwalym stosowaniu ?? np. na czas wakacji tylko Tego to nie wiem dokladnie... Ale ogolnie stosowanie estrogenow bezposrednio na piersi moze byc szkodliwe Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wow25 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 19:30 hmmm a od jakiego lekarza zdobyc taka recepte... Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 19:32 a co, chcesz sobie powiększyc piersi? powodzenia... ciekawe tylko dlaczego do powiększania na całym świecie stosuje się implanty a nie hormony? Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 24.05.04, 19:38 wow, daj spokój z tą maścią... prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca_czarownica Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 25.05.04, 19:44 Mam juz Estreve od dzis zaczynam - poinformuje o rezultatach Odpowiedz Link Zgłoś
pep5 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 26.05.04, 13:49 Informuj nas o efektach.Czekam z niecierplowością. A propo, co mówił lekarz na temat skutecznosci tego zelu, jak ci wypisywał recepte, o ile miałas w ogóle recepte? Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca_czarownica Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 26.05.04, 16:21 recepty nie mialam. Nie wiem czy lekarz by mi cos takiego przepisal... Zaufalam Pani doktor z forum ze przez krotki czas stosowania nic sie nie stanie..pozniej po prostu pomysle o operacji Niby pisze w ulotce ze nie nalezy stosowac na biust. To jest zel dla kobiet ktore przeszly menopauze i brakuje im hormonow. Zawiera estradiol - dzialajacy jak zwykly estrogen i jest stosowany przy niedoborach estrogenu u kobiet przekwitajacych. Przeciwskazania sa podobne jak dla tabletek antykoncepcyjnych. Podobno trzeba przy tym zazywac tez progesteron...ale pozyjemy zobaczymy Moze przezyje ;p Odpowiedz Link Zgłoś
heather_morris Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 26.05.04, 16:41 Mi sie wydaje, ze to ci nie pomoze, a nawet zaszkodzi I niedlugo bedziesz pisac na forum ze masz mastopatie lub jeszcze goresze zmiany w piersiach (czego oczywiscie ci nie zycze!!!). Zreszta skoro wyraznie pisze, zeby tego nie stosowac na piersi to cos w tym musi byc... Ja juz bym chyba wolala sie wysilikonowac... Ale to tylko moje zdanie... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca_czarownica Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 26.05.04, 17:23 wydaje mi sie jednak ze skoro sama pani doktor wspomniala o tym ze mozna je stosowac przez krotki czas - nie est to tak niebezpieczne. Przy roznych pigulkach takze pisza o ich szkodliwosci. Gdybym brala sobie kazde ostrzezenie z samych pigulek do siebie...w zyciu nie zdeydowalabym sie na ich zazywanie. Mam wielka nadzieje ze po 2 miesiacach stosowania nie sprawdzi sie ten czarny scenariusz. Bede waszym krolikiem doswiadczalnym pozdrawiam Ps. Moja przyjaciolka tez zaczela stosowac - tyle ze ona jest innej budowy niz ja ( ma miseczke B - ja malutkie A ) napisze o postepach i u niej i u siebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
wow25 Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 26.05.04, 21:30 bedziemy czekac na "Twoje" rezultaty ja teraz nie bede stosowac niczego, bo zamierzam zaczac starania o dzidzie, a wiec narazie mi to niepotrzebne... pozdrawiam i zycze powodzenia w stosowaniu zelu Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 28.05.04, 17:29 pisz jak idzie. trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pheebe Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne IP: *.niepolomice.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 13:58 i jak?sa jakies postepy? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne 28.05.04, 13:10 Nie wpłynie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka78 Do czarującej_czarownicy 28.05.04, 18:56 Mam pytanie: jak Ci się udało kupić ten żel bez recepty? Pani z apteki nie robiła żadnych problemów? Gdzie go kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca_czarownica Re: Do czarującej_czarownicy 28.05.04, 19:46 heh wystarczy ze powiesz swojej mamie zeby zalatwila recepte ;p Kobiecie przekwitajacej ginekolog zapisze na pewno ;p A mi przyjaciolka zalatwiala - nie wiem naprawde jak ale chyba z recepta...mozliwe ze od prywatnego Nie wiem - nie wnikam - po prostu mam i uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
jooza Re: Do czarującej_czarownicy 20.06.04, 14:22 Hej Czarująca! Napisz jak się ten żel sprawdza. Duże zmiany? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekamy na odp!! Re: Do czarującej_czarownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 23:55 czarownico - i jak idzie kuracja? Jakies postepy? Jakies skutki uboczne? Napisz co sie dzieje, wszystkie z zapartym tchem czekamy na Twoj znak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: Do czarującej_czarownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 11:46 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 17:40 Prosimy o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: ESTREVA a pigułki antykoncepcyjne IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 24.06.04, 20:04 dziala dziala chociaz ostanio mialam maly "wypadek " z zalodkiem i straciam pare kilo, ale jeszcze ponad tydzien temu po estrevie - biust urosl po 2 tygodniach stosowania moj facet nie mogl sie oderwac od moich piersi polecam chociaz niestety nie wiem jeszcze o skutkach ubocznych. nie stosujcie na sutki - bola pozniej Odpowiedz Link Zgłoś