18lipiec 31.05.04, 11:35 Odczuwam swędzenie, pieczenie , upławów nie ma. Nie współżyłam. Mam nadżerkę i kilka razy do roku grzybicę - lecz jednak teraz nie czuję że to grzbica. Co to może być? Jakaś infekcja czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Co mi jest ?????? 31.05.04, 12:11 może jakaś bakteryja? Nie wszystkie bakteryje powodują upławy. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Co mi jest ?????? 31.05.04, 13:22 Nie zmieniłaś proszku do prania, płynu do płukania, podpasek, wkładek albo płynu do higieny intymnej? Może jakaś alergia? Uczulenie? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Co mi jest ?????? 31.05.04, 16:46 Zero upłatów,zero zapachu, tylko swędzenie i pieczenie.Oraz uczucie suchości. I to tak przy wejściu do pochwy i z wierzchu. Nic takiego co mogłoby powodować alergię lub uczulenie nie robiłam, nie zmieniałam proszku ani wkładek. W środę idę do lekarza. A zaczął mnie dziś tak dziwnie jeszcze brzuch boleć. Tak jakby szyjka, ból podobny do tego gdy gin bada szyjkę, robi wymaz itp. Zaczynam się bać. A szykuję się do współżycia i chciałabym być zdrowaaaa!!! Pytanie jeszcze. Czy mogę zacząć współżyć już w trakcie leczenia? Załóżmy że leczenie będzie trwało góra 2 tyg. Czy mogę po tygodniu już, bez ryzyka zarażenia partnera? Czy lepiej poczekać do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Co mi jest ?????? 31.05.04, 17:07 To w dalszym ciągu może być alergia. Mogłaś się uczulić nawet na coś, co używasz od dawna (zdarza się tak np.: z kremami). Zdecydowanie idź do lekarza, i raczej nie podejmuj współżycia przed doleczeniem - nawet nie z powodu możliwości zarażenia partnera, ile z powodu możliwych dodatkowych podrażnień, które mogą być dla Ciebie bardzo nieprzyjemne i bolesne, a których można uniknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: Co mi jest ?????? 01.06.04, 11:08 Ja miałam identyczne objawy na samym początku grzybicy. Odpowiedz Link Zgłoś
allumeuse_21 Re: Co mi jest ?????? 01.06.04, 11:53 ja mialam takie objawy, wytrzymalam to swedzenie 3 dni i polecialam do gina, okazalo sie ze to stan zapalny i HPV zalezy czym sie bedziesz leczyc, ale lepiej sie powstrzymac od seksu, dla wlasnego dobra, zeby nie powtarzac kuracji bo sa nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś