28.11.11, 18:53
miesiac temu nie wzielam jednej tabletki z 1 tyg. pozniej wszystkie tabletki bralam normalnie a pozniej kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia,nie doszedl we mnie ani nie bylo kropelkowania,kochalismy sie znow teraz w sobote 26.11.11r i zaczelam sie dziwnie czuc tzn bola mnie jajniki zoladek brzuch ogolnie. jest mozliwosc wpadki czy nie? nie jestem doswiadczona a wy juz macie jakas wiedze na ten temat... prosze o pomoc ! sad
Obserwuj wątek
    • Gość: ea Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 19:49
      Żadna metoda nie daje gwarancji. Nawet używanie kilku naraz tego nie gwarantuje. Jeżeli bierzesz tabletki musisz wiedzieć, że nawet jednodniowa biegunka może zakłócić działanie tabsów. Lepiej uzywać gumy dodatkowo, albo chociażby globulek typu patentex oval.
      Czy jesteś obecnie w ciązy trudno powiedzieć. Takie "objawy" to ma każda chyba kobieta, i bynajmniej nie świadczą o ciąży. Ot, zwyczajne małe szaleństwo hormonósmile Albo jakies drobne przeziębienie. Róznie bywa. Nie ma więc co panikować /ale na przyszłośc się bardziej zabezpieczcie/, tylko zaczekac do dnia spodziewanej miesiączki i zrobić test. A jak będzie trzeba to kolejny w odstępie kilku dni. Bo i miesiączka moze Ci się spóźnić, jeżeli to coś z hormonami, albo i z prostego powodu - Twojego stresu. Nawet zmiana miejsca pobytu może ją przystopować na trochę. Więc nie ma co się zamartwiać, tylko trzeba czekać. A ja będę trzymała kciuki za jedną, grubą krechęsmile
      • megison15 Re: Pomocy! 28.11.11, 20:56
        sądzę że test też nie będzie konieczny smile
    • tygrysiatko1 Re: Pomocy! 28.11.11, 21:07
      istnieje jeszcze coś takiego, jak preejakulat dlatego stosunek przerywany ma skuteczność 50/50...
      skoro uprawiałaś seks możesz być w ciązy...
      zwłaszcza, jak nie bierzesz zgodie z zaleceniami tabletek tym bardziej, że nie ma metody 100% pewnej...
      • megison15 Re: Pomocy! 29.11.11, 13:45
        ni sie nie wydostawalo wiec szczerze watpie
        • kocio-kocio Re: Pomocy! 29.11.11, 13:52
          A skąd Twoja pewność, że "nic się nie wydostawało"?

Ale ryzyko niewielkie.
          • megison15 Re: Pomocy! 29.11.11, 16:55
            facet wszystko czuje,a moj mowil ze nic
            • kocio-kocio Re: Pomocy! 29.11.11, 21:19
              No cóż.
              To nieprawda, że facet wszystko czuje.
              Tego czego się tu boimy, nie.
            • tygrysiatko1 Re: Pomocy! 29.11.11, 22:40
              preejakulat pojawia się od momentu wzwodu w celu nawilżenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka