Gość: 9 miesiąc IP: *.internetia.net.pl 11.05.12, 22:31 mam termin porodu na 5 czerwca a dziś coś wystaje mi z pochwy nie mam skurczy, dobrze się czuję. Napiszę potocznie jakby jakaś część pochwy spuchła i zakryła całą dziurkę pomocy czy mam się martwić co myślicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osmanthus Re: przed porodem 11.05.12, 23:18 Gość portalu: 9 miesiąc napisał(a): > mam termin porodu na 5 czerwca a dziś coś wystaje mi z pochwy nie mam skurczy, > dobrze się czuję. Napiszę potocznie jakby jakaś część pochwy spuchła i zakryła > całą dziurkę pomocy czy mam się martwić co myślicie Prolaps pecherza moczowego? Idz do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: przed porodem IP: *.internetia.net.pl 11.05.12, 23:25 Żona zasnęła ale czy to coś poważnego że należało by np szpital odwiedzić ? o tej godzinie nic innego mi sie przychodzi na myśl Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: przed porodem 12.05.12, 02:44 W ciąży przyjmuje się zasadę: lepiej raz odwiedzić szpital "na wyrost", niż raz za późno. Zdecydowanie zadzwonić do lekarza a jeśli nie można się skontaktować, to na Izbę Przyjęć się udać. Każdy niepokojący, nietypowy objaw należy skontrolować, czy nie zagraża kobiecie oraz / lub dziecku. A to zdecydowanie nie jest typowa, ciążowa dolegliwość [jeśli jest tak, jak wynika z opisu w pierwszym poście]. Nikt na forum nie będzie w stanie napisać "czy to coś poważnego". Odpowiedz Link Zgłoś