Gość: Ja IP: *.bmbgz.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 09:44 poradcie mi jakies lekartwo na owsiki ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lirio Re: Owsiki !!!! IP: *.iis.ar.wroc.pl 13.07.04, 10:08 Nie baw się w domowe metody z cyklu czosnek bo doprowadzisz tylko do rozkwitu populacji owsików. Idź do lekarza internisty przepisze Ci skuteczny środek, który je zwalczy w kilka dni. Dodatkowo poradzi Ci jak dbać o higienę w okresie leczenia. Trzeba codziennie zmieniać piżamę, prześcieradło, ręczniki i prać je w wysokiej temperaturze. O ile pamietam wszystkie środki są na receptę. Kiedyś środek na owsiki nazywał się Pyrantelum, teraz może jest coś nowego. Spróbuj poprosić w aptece może Ci coś sprzedadzą bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Owsiki !!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 12:36 nie ma się co wstydzić.popieram powyższą radę. walczyłam z owsikami z 5 lat.Czosnek może i pomaga, ale najlepiej wziąć leki. ipamiętaj, że kurację trzeba prowadzić u wszystkich domowników i koniecznie powtorzyć po 2 tygodniach no i dbać o HIGIENĄ bardzo!!! powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Owsiki !!!! 13.07.04, 22:09 wszystkie skuteczne leki są na receptę. idź do lekarza. leczyc należy wszystkich domowników jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś