pandora19760707
11.02.14, 19:41
witam wszystkie kobiety!!! Moja historia jest dluga wiec zaczne od poczatku!!! 10 lat mieszkam i pracuje w UK . urodzilam tez tu corke 5 lat temu !! porod byl straszny corcia wazyla 4 kg i mierzyla 62 cm . oczywiscie porod odbyl sie naturalnie !!! przy porodzie mialam podany antybiotyk poniewaz stwierdzono u mnie lekka grzybice ciazowa!!! godzine po porodziemialam krwotok i podlaczony cewnik poniewaz nie moglam sie zalatwic !!! dodam jeszcze ze krwoto byl silny musieli przeprowadzic transfuzje krwi !!! na szczescie w pore zorientowalam sie ze krew ktora chcieli mi podac to 0 minus !!! nie wiem skad mieli takie informacje poniewaz moja grupa krwi to 0 plus !!!sama uratowalam swojezycie!! dochodzilam do siebie prawie miesiac na zaszczykach i antybiotykach !! schudlam momentalnie !!! w pol roku po porodzie zaczelam miec czeste zapalenia drog moczowych i pecherza udalam sie do lekarza na cytologie i badania moczu !!! z cytologi wyszla nadzerka do wypalenia !! zgodzilam sie !!! za 2 lata znow cytologia zla i nadzerka do wypalenia !!!! tez sie zgodzilam !!! rok mialam spkoj a;le wciaz dokuczal mi pecherz . 2 tyg temu znow mialam zmiany na szyjce pobrano mi probke po ktorej mam zapalenie i pecherza i szyjki . cos przerazliwie naciska mi na pecherz i lewy jajnik !!! niestety tu moge pomazyc o usg !! nie zrobiono mi nawet badan moczu !!!! nie moge jechac do polski bo pracuje !!! czy po wypalaniu nadzerka moze wrocic ??? rzucilam papierosy pol roku temu !!! czy to moze byc polip albo cysta ktora tak strasznie naciska na pecherz ??? sama juz nie wiem oszaleje tu !!!!!1