Gość: ona19 IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 31.08.04, 15:42 Hej czy zażywał ktos ten lek ?? Interesuje mnie czy jest skuteczny i czy zwalcza nadmierna prolaktyne i czy biorac go zwiększa sie szansa na ciąże??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lili4 Re: norprolac !!! 01.09.04, 00:57 Brałam, ale niestety mnie przymulał, podobnie jak wcześniej bromocorn. Po 2-3 miesiącach można się jakoś przyzwyczaić, chociaż nastrój generalnie spada (przynajmniej tak było u mnie, byłam ciągle śpiąca i nic mi sie nie chciało). W końcu i tak poddałam sie operacji usunięcia guzka przysadki. Nie leczyłam się, żeby zajśc w ciążę, ale żeby guzek nie zaczął naciskac na splot nerwów wzrokowych (co grozi ślepotą). Generalnie norprolac jest ponoc lekiem nowszej generacji niż bromocorn i z tego co pamiętam, był pod względem przymulania dużo łagodniejszy od swoich tańszych odpowiedników. Nie jest to wszystko pocieszające, co napisałam, ale może jakos ci pomoże. Byc może nie bedziesz taka przymulona po tym leku (ja mam bardzo niskie ciśnienie i on mi dodatkowo je obniżał Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś