Gość: AniMae IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 11:14 Witam Jakis czas temu mialam robiona bakteriologie i dzis odebralam wyniki. Wynik - posiewy jałowe - czy to znaczy ze ni udalo mi sie wychodowac zadnych bakteri i musze miec powtorzone badanie czy co?? Prosze o rozjasnienie mego umyslu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Bakteriologia 30.09.04, 12:42 Bardzo ładny wynik Chyba że badanie dotyczyło tez tej "dobrej" fliory bakteryjnenj (niszczonej na przykład w czasie kuracji antybiotykowej), wtedy trzeba by zadbać o jej odbudowę. Jeśli mowa tylko o tych niechcianych, to jest się z czego cieszyć 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniMae Re: Bakteriologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:06 Mialam robiona bakteriologie, gdyz mam zapelenie prawego jajnika i leczenie antybiotykami na wszystkie bakterie nic nie dalo, dalej mam to zapalenie wiec moj lekarz skierowal mnie wlasnie na to badanie, zeby sie dowiedziec jakie bakterie sa odpowiedzialne za to zapalenie. A tu na badaniu wyszlo ze nic nie ma, wiec nie rozumiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Bakteriologia 30.09.04, 13:08 To może to po prostu wcale nie bakteryjne i nie do leczenia antybiotykami? 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniMae Re: Bakteriologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:13 A jak nie antybiotykami, to czym?? Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Bakteriologia 30.09.04, 13:15 Bladego pojęcia nie mam. Antybiotykami leczy się tylko i wyłącznie bakterie, więc jeśli posiew faktycznie jest jałowy, to szkoda wątroby i żołądka na dalsze łykanie. 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniMae Re: Bakteriologia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 13:18 Aha Dzieki za pomoc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś