Dodaj do ulubionych

NAGLA SUCHOSC POCHWY

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 01.10.04, 17:37
nigdy nie mialam takiegoproblemu.kiedy bylo trezba bylam dobrze nawilzona.a
teraz.kiedy chce sie kochac z chlopakiem jestm suchutka.nie wiem skad to sie
wzielo.napeno nie od tego ze moj facet nagle przestalmnie podniecac.moze
to jakies zapalenie?? co o tym myslicie
Obserwuj wątek
    • Gość: Ami670 Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.10.04, 18:22
      A nie zaczęłaś brać jakichś leków? Np. tabletek antykoncepcyjnych? Ja tak mam
      odkąd biorę Harmonet.
    • Gość: devi Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.10.04, 11:43
      a no wsumie wlasnie zmienilam tabletki.teraz biore Microgynon.tylko nie wiem
      czy to od tego bo moja suchosc zaczela sie pojawiac ok 3 opakowania.no nic
      chyba narzie zostaje mi pomoc lubrykantuwink
      • Gość: Ami670 Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.10.04, 16:22
        No mi właśnie zaczęło to przeszkadzać przy trzecim opakowaniu- bez żelu nie ma
        mowy o seksie. sad Pod koniec października zmieniam tabletki. Jak mi przejdzie,
        to będę wiedziała na 100%, że to przez Harmonet. Wtedy dam znać.
    • Gość: m Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.04, 16:42
      ja tak miałam po prezerwatywach - okazało się, że moje, hmm, wewnętrzne
      środowisko, nie najlepiej reaguje na środek plemnikobojczy, który jest na
      prezerwatywie.
    • Gość: cytrusowa Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.kolonianet.pl 03.10.04, 10:56
      ja też mam tn sam problem. Do tgo dochodzi brak ochoty na sexsad i utycie. i
      huśtawka nastrojów.
      Biorę microgynon, mam za sobą trzy listki ale właśnie postanowiłam odstawić.
      Odczekam jedne cykl i może jakieś badania hormonalne...Bo do lekarki się nie
      dostanęsad do środy. A w środę powinnam zacząć nowe opakowanie.
      I powiem Wam, że już sama nie wiem co robić - brać czy nie...
    • Gość: devi Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.04, 13:38
      no ja bede szla na poczatku października do gin. i chyba poprosze o zmiane
      tabletek.tylko chyba nie na Harmonet bo widze ze tu pojawiaja sie te same
      problemy.no zobaczemy co powie lekarz.wiesz co cytrusowa tez oprocz suchosci
      nie mam ochoty na seks.przynajmniej w takim stopniu jak kiedyssad
    • olna Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY 03.10.04, 14:47
      Gość portalu: devi napisał(a):

> nigdy nie mialam takiegoproblemu.kiedy bylo trezba bylam dobrze nawilzona.a
      > teraz.kiedy chce sie kochac z chlopakiem jestm suchutka.nie wiem skad to sie
      > wzielo.napeno nie od tego ze moj facet nagle przestalmnie podniecac.moze
      > to jakies zapalenie?? co o tym myslicie
      ja tak mialam po microgynonie.a ochota na seks tez byla marniutka...
    • Gość: devi Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.10.04, 15:01
      no dobra.pewnie zmienie tabletyki.tylko mam pytanki.bede musiala robic jakas
      przerwe czy poprostu przy nastepnym opakowaniu zaczne brac cos innego.a
      zapomonialam dodac ze zaczely mi wyskakiwac pryszcze jak u 15-latkisadach ten
      microgynon wszystkim sprawia problemy
      • Gość: cytrusowa Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.kolonianet.pl 03.10.04, 15:13
        devi - tak można bez 7dniowej tabletki lub z przerwą. Wszystko zależy od
        pigułek, które Ci przepiszą. Jak zmieniałam na microgynon, to brałam po 7
        dniach przerwy
        Tylko własnie siez astanawiam, czy jest sens próbować kolejne pigułki bez
        badania poziomu hormonów...
        • Gość: devi Re: NAGLA SUCHOSC POCHWY IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 05.10.04, 17:30
          ja przed microgynonem braalma diane-35(jako antykoncepcje)tylko ze nie powinno
          sie go uzywac zbyt dlugo jako antykoncepcja wiec musialam zmienic.no ale chce
          powiedziec ze przy dianie czulam sie swietnia.zadnej suchosci itp.moze nie
          powiinam jeszcze brac takiej ilosci hormonow??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka