Gość: jola(40) IP: *.b.pppool.de 08.10.04, 20:37 prosze o porade, jestem juz prawie 20 lat po slubie ,a moj maz chce seksu przynajmiej dwa lub trzy razy w tygodniu!! mi sie po prostu nie chce. Co robic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Halina Re: maz IP: *.ip-pluggen.com 09.10.04, 14:00 Absolutnie powinnas zmienic meza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anua Re: maz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:27 To i tak masz fart bo moj chce codziennie a mnie serio tez sie czasem nie chce, szczegolnie ze pracuje i do ciemnej nocy zajmuje sie dziecmi. I co ja mam robic. A co wieczor jest podobnie chodzi obrazony jak powiem ze mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: maz 10.10.04, 17:42 Gość portalu: anua napisał(a): > To i tak masz fart bo moj chce codziennie a mnie serio tez sie czasem nie chce, > > szczegolnie ze pracuje i do ciemnej nocy zajmuje sie dziecmi. I co ja mam > robic. A co wieczor jest podobnie chodzi obrazony jak powiem ze mi sie nie > chce. A ja ci zadroszcze.Wiem zazdrosc brzydka cecha ale nic na to nei poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: maz IP: *.compower.pl 10.10.04, 20:30 Ja też ci zazdroszczę,mój mąż jest pracoholikiem,pracuje od rana do wieczora (własna firma),wraca padnięty i na sex ma ochotę średnio raz na dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: maz IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 07:40 1. Dlaczego Ci się nie chce? 2. Czy kiedyś było inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś