Gość: huana1 IP: 213.77.86.* 06.11.04, 08:29 Czy ktoras miala robiona moze autoszczepionke na grzybice pochwy, ja mam miec robiona w przyszlym tygodniu i nie wiem czy to ma sens, po tylu latach nieskutecznego leczenia. Poradzcie prosze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lena Re: autoszczepionka POMOCY IP: *.smrw.lodz.pl 06.11.04, 20:23 Ja mialam autoszczepionke, akurat nie na grzybice pochwy tylko na gronkowca zlocistego, rowniez po wielu latach nieskutecznego leczenia. Podobno wielu osobom taka terapia pomaga, mnie niestety nie pomogla, ale to nie znaczy ze Tobie nie pomoze. Kazdy reaguje indywidualnie. Mysle, ze przy przewleklych dolegliwosciach warto wyprobowac kazda metode. Pozdrwaiam, Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: autoszczepionka POMOCY IP: 80.48.245.* 09.11.04, 09:04 też mam gronkowca i leczę się bezskutecznie, myslalam o autoszczepionce ale powiedzmy sobie jest to metoda dość kontrowersyjna poszukaj w necie informacji i poczytaj nikt generalnie nie gwarantuje że szczepionka załatwi bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: autoszczepionka POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:21 jeżeli nic nie skutkuje robi się autoszczepionkę, która daje szansę na wyleczenie, wszystko się robi aby się tego pozbyć, większym zagrożeniem jest grzybica, powikłania po niej, nadrzerki itp.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mari Re: autoszczepionka POMOCY IP: 195.205.163.* 09.11.04, 12:35 ja miałam solcotrichovac czy jakoś tak sia nazywała. Rzeczywiście przez rok nie miałam grzyba. po roku bierze się dawkę przypominająca i ja nie wzięłam. No i od czasu do czasu grzybki się pojawiają. Myślę, że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: autoszczepionka POMOCY IP: 80.53.167.* 09.11.04, 16:51 Zeby taka szczepionka naprawde skutecznie pomogla musisz miec do konca i naprawde dokladnie wyleczone wszelkie infekcje pchwy, zapalenie, gdzybice... W przeciwnym razie nie zadziala. Ja ostatno wyleczylam sie z grzybicy, jeszcze potem walczylam dluuuuugo ze stanem zapalnym az w koncu ginekolog powiedzial ze jest ok i powiedzial ze najlepiej zastosowac jest u mnie wlasnie taka szcepionke- solco trichovag. Ale ja nie jestem do konca przekonana bo jeszcze czasem od czasu do czasu cos mnie podszczypuje w okolicach intymnych wiec sadze ze organizm walczy jeszcze z jakimis niedobitkami zlych bakterii. Ale juz jest o niebo lepiej, od trzech miesiecy mam teraz naprawde zdrowo wygladajaca wydzieline z pochwy!!!!!!!!!! Nie wiem czy ginekolodzy preferuja autoszczepionki bo jak ja swojemu wspomnialam o autoszczepionce to powiedzial ze w zyciu o czyms takim nie slyszal i ze szczepienia na infekcje pochwy robi sie tylko solco trichovag. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noja Re: autoszczepionka POMOCY IP: 213.77.86.* 11.11.04, 19:18 no wlasnie a czy zadziala tego nie wie nikt (( Odpowiedz Link Zgłoś