Gość: libi
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
22.11.04, 08:22
po 3,5 roku decyduję się odstawić pigułki, które okazały się genialnym środkiem anty, bo po nich libido spadło mi do zera, humor podły, plamienia, ogólnie chyba więcej minusów niż plusów (nawet po zmianie pigułek, to nie uległo ŻADNEJ(!) zmianie).
tak więc odstawiam, ale mam w związku z tym wątpliwości i pytania:
1. czy przed odstawieniem pójść do gina i zrobić jakieś badania, których wyniki będzie można porównać z późniejszymi, już bez tabletek; jeśli tak, to jakie to będą badania, bo wolałabym mieć wyniki już przed wizytą, żeby nie chodzić dwa razy (nie płacić dwa razy za wizytę)?
2. po jakim czasie organizm powinien działać bez chemii i jakie wtedy zrobić badania (chodzi mi o badania krwi), bo też wolę pójść do gina już z wynikami z wiadomych przyczyn (patrz wyżej)?
3. i czego mogę się spodziewać po odstawieniu: wzrost/spadek wagi, pryszcze, niepożądane owłosienie... proszę o wypowiedź o własnych doświadczeniach, i jak długo mogą trwać takie "anomalia"?
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i wszelkie rady, bo bardzo się obawiam, co będzie się dziać, ale z drugiej strony żyję nadzieją, że wreszccie będą "normalna".
pozdr!