iziek 02.12.04, 13:53 Czy ktoś do niego chodzi? Słyszałam, że jest dobrym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 13:55 Naprawdę super. Ja chodzę do gabinetu na os. Oświecenia. Prowadził dwie moje ciąże w tym jedną zagrożoną. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 13:57 Dodam jeszcze że w poczekalni jest zawsze tłum. Więc o czymś to świadczy. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 14:13 Właśnie zastanawiałam się, czy do niego nie zacząć chodzić planując ciążę. A czy Ty rodziłaś w tym szpitalu na Ujastku? Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 14:20 Pierwszą córcię urodziłam w Żeromskim, bo tam wtedy pracował. A drugą już na Ujastku. Opieka super, tylko nie wiem czy teraz mają umowę z NFZ, bo ja nie płaciłam nic. Pierwszą cesarkę robił sam, a na Ujastku nie mógł byc, bo się córcia pośpieszyła aż 5 dni przed wyznaczoną datą. Inni lekarze u niego są też kompetentni i zrobili cesarkę dobrze. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iziek Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 14:33 Byłam na ich stronie, mają podpisaną umowę z NFZ. A czy w tym szpitalu na Ujastku mają dobry sprzęt, tak na wszelki wypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 16:11 Mają lampy do naświetlania maluszków z żółtaczką. Opieka pediatryczna jest dobra. Jak byłam w Żeromskim to z tymi lampami było kiepsko. Dzieciaczki czekały w kolejce. Jak rodziłam na Ujastku 21 miesięcy temu było wszystko w porządku. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 17:02 Ja poprostu dr. Juszczyka lubię, a to chyba jest ważne. To typ człowieka sympatycznego i taki podobno był też gdy przyjmował w przychodni. Rozmawiałam w poczekalni ze starszą panią, która zaczęła chodzic do niego prywatnie jak przestał przyjmowac państwowo. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:24 Witam Was! czy moge prosic namiary na ten szpital na Ujastek?telefon, storna www.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 19:12 www.ujastek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERSK Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.zsyp.lan / *.net 09.12.04, 20:28 www.ujastek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:20 Czy mozecie napisac mi ile kosztuje wizyta prywatna? i czy na Ujastek tez sie placi? bede wdzieczna! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szysza Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:10 Czy ktos wie ile kosztuje wizyta w szpitalu na Ujastek? bede bardzo wdzieczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nooona Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 21:56 200zł ja płace Ale Odpowiedz Link Zgłoś