Dodaj do ulubionych

dr Leszek Juszczyk Kraków

02.12.04, 13:53
Czy ktoś do niego chodzi? Słyszałam, że jest dobrym lekarzem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 13:55
      Naprawdę super. Ja chodzę do gabinetu na os. Oświecenia. Prowadził dwie moje
      ciąże w tym jedną zagrożoną. Pozdrawiam
      Kasia
      • Gość: Catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 13:57
        Dodam jeszcze że w poczekalni jest zawsze tłum. Więc o czymś to świadczy.
        Kasia
        • iziek Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 14:13
          Właśnie zastanawiałam się, czy do niego nie zacząć chodzić planując ciążę. A
          czy Ty rodziłaś w tym szpitalu na Ujastku?
          • catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 14:20
            Pierwszą córcię urodziłam w Żeromskim, bo tam wtedy pracował. A drugą już na
            Ujastku. Opieka super, tylko nie wiem czy teraz mają umowę z NFZ, bo ja nie
            płaciłam nic. Pierwszą cesarkę robił sam, a na Ujastku nie mógł byc, bo się
            córcia pośpieszyła aż 5 dni przed wyznaczoną datą. Inni lekarze u niego są też
            kompetentni i zrobili cesarkę dobrze.
            Kasia
            • iziek Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 14:33
              Byłam na ich stronie, mają podpisaną umowę z NFZ. A czy w tym szpitalu na
              Ujastku mają dobry sprzęt, tak na wszelki wypadek?
              • catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 16:11
                Mają lampy do naświetlania maluszków z żółtaczką. Opieka pediatryczna jest
                dobra. Jak byłam w Żeromskim to z tymi lampami było kiepsko. Dzieciaczki
                czekały w kolejce. Jak rodziłam na Ujastku 21 miesięcy temu było wszystko w
                porządku. Pozdrawiam
                Kasia
    • catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków 02.12.04, 17:02
      Ja poprostu dr. Juszczyka lubię, a to chyba jest ważne. To typ człowieka
      sympatycznego i taki podobno był też gdy przyjmował w przychodni. Rozmawiałam w
      poczekalni ze starszą panią, która zaczęła chodzic do niego prywatnie jak
      przestał przyjmowac państwowo. Pozdrawiam
      Kasia
    • Gość: sisi Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:24
      Witam Was! czy moge prosic namiary na ten szpital na Ujastek?telefon, storna
      www.. pozdrawiam
      • Gość: Catalinka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.12.04, 19:12
        www.ujastek.pl/
      • Gość: JERSK Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.zsyp.lan / *.net 09.12.04, 20:28
        www.ujastek.pl
    • Gość: Agnieszka Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 08:20
      Czy mozecie napisac mi ile kosztuje wizyta prywatna? i czy na Ujastek tez sie
      placi? bede wdzieczna! pozdrawiam
    • Gość: szysza Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 23:10
      Czy ktos wie ile kosztuje wizyta w szpitalu na Ujastek? bede bardzo wdzieczna..
      • Gość: nooona Re: dr Leszek Juszczyk Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 21:56
        200zł ja płace Ale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka