Dodaj do ulubionych

wypadanie zastawki w sercu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 09:34
dowiedzialam sie ze to mam i nie wiem co to takiego?ktos ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania22 Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 06.12.04, 10:27
      A ile masz lat?
      • Gość: aga Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:59
        26
    • Gość: aga Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:04
      nikt nie słyszał?
      • Gość: sabinka Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:36
        Spokojnie... Wszystko zależy od tego, o którą zastawkę chodzi. Ja też to mam i
        żyję. Czuję tylko od czasu do czasu, coś jaky trzepotanie motyla.
        • Gość: aga Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:47
          chodzi o zastawke dwudzielna. mozesz napisac skad to sie wzielo i jak sie
          leczy...jesli wogole...slyszalam ze prowadzi do niewydolnosci serca...
          • hippophae Re: wypadanie zastawki w sercu 06.12.04, 16:59
            Ja to mam. Lekarze mówią, że to 'taka uroda', nie ma poważnych konsekwencji i nie leczy się. Podejrzewam, że w moim przypadku może to być przyczyną braku energii zbyt szybkiego męczenia się, bo gdzieś coś takiego wyczytałam, ciekawa jestem czy masz może podobne objawy. Pozdrawiam.
    • Gość: Majka Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.wroclaw.mm.pl 06.12.04, 22:25
      Tu jest forum dla osób z wypadającym płatkiem:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15980
    • Gość: re Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:03
      a ja nie mam...
    • Gość: j Re: wypadanie zastawki w sercu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 09:33
      up
    • mamalgosia Re: wypadanie zastawki w sercu 09.12.04, 11:24
      Ja mam i zyję. Zależy , w jakim stopniu jest to wypadanie. Czasem może
      doprowadzić do pzrerostu jednej komory, wiem, z ewtedy wymienia się zastawkę. U
      mnie nie ma takiej potzreby

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka