nathall 06.01.05, 00:50 Czy ktoś wie, gdzie przyjmuje prywatnie dr Fuchs (pracujący też w szpitalu na ul. Dyrekcyjnej)? I jakie macie o nim zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwka901 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 07.01.05, 20:23 Hej, przyjmuje na Armii Krajowej ( centrum AB) w piątki od 15-19 tel. rejestracja telefoniczna: 501-73-98-38 Odpowiedz Link Zgłoś
nathall Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 07.01.05, 20:52 Wielkie dzięki iwka. Jesteś może jego pacjentką? Ile kosztuje wizyta i czy ma USG w gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
xagatka Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 07.02.05, 13:17 Przyjmuje na ul. Armii Krajowej 12a/4 w piątek. Wizyta kosztuje 70 zł. W gabinecie ma usg. Chciałabym się również dowiedzieć jakim jest lekarzem. Byłam u niego dopiero raz, więc trudno jest coś na jego temat powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria1973 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 27.06.05, 14:27 Podciagam wątek Może ktoś chodzi, coś wie, jakies opinie. Ja mam wizytę za kilka dni, ale chetnie coś bym sie dowiedziala. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronika66 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 16.10.05, 19:45 Byłam u niego raz i więcej nie pójde."Znalazł" mi mięsniaka 5 cm, którego nie ma.Wystraszyłam sie i pobiegłam jeszcze do 3 gabinetów na usg- no i nigdzie mięsniaka nie zobaczyli. Wydaje mi sie, że na ginekologii to on sie nie zna,może lepszy z niego połoznik? Odpowiedz Link Zgłoś
agacs Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 30.11.05, 22:30 Ja miałam mięśniaka,którego on znalazł a inni lekarze go nie widzieli-jestem po operacji-operował mnie dr Fuchs-i mięsniak rzeczywiście był. Odpowiedz Link Zgłoś
semi_von_dali Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 23.10.06, 16:32 Czy dr Fuchs robi takie operacje laparoskopem? Jesli nie on, to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
koko25 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 27.01.06, 15:36 ja wiem, ze on przyjmuje też w Medexie, na ul. św. Mikołaja, tel do rejestracji 071 7855200. Jest tam od niedawna i wiem, że ma tam super nowoczesne usg, podobno jedyne we Wrocku, a moze nawet na Dolnbym Sląsku. Mam zamiar sie wybrać, bo polecił mi go mój ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
soffica Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 01.02.06, 11:12 Dr Fuchs prowadził moją ciążę. Jest wspaniałym lekarzem, mogę go w ciemno polecić! Odpowiedz Link Zgłoś
viktoria1973 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 02.02.06, 10:44 Przyjmuje na Armii Krajowej w budynku AB. Podobno dobry fachowiec, ja byłam dwa razy, wiec trudno mi oceniac. Jedno wiem, ma dobry sprzęt w gabinecie i ładny gabinet. A sam doktor....hmmm , mi jakoś nie przypadł do gustu, ale to zawsze subiektywne odczucie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ferka2 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 08.04.06, 03:35 chodze do niego od kilku miesiecy, rzeczywiscie ma nowoczesne usg, ale wydaje mi sie, ze za czesto mi robi na nim badania-4 w ciagu 3 miesiecy!i za kazdym razem dowiaduje sie, ze wszystko ok.a kazda wizyta 70 lub 100 zl (w zaleznosci od tego, jakie badania). ponadto ma strasznie duzo pacjentek, ciagle ktos do niego dzwoni, rozmawia w trakcie badania, nie jestem nawet pewna, czy mnie kojarzy, bo babki wchodza i wychodza co 10, 15 min.slyszalam, ze to dobry fachowiec, wiec pewnie dlatego tak jest. chcialabym, zeby byl przy porodzie, ale ponoc szanse b. marne Odpowiedz Link Zgłoś
agaj23 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 09.04.06, 23:56 Doktor Fuchs prowadzi mi już drugą ciążę i jestem zadowolona. Wizyta kosztuje 70zł z usg i cytologią a usg genetyczne i połówkowe 80 i 100 zł. Na te dwa badania usg umawiałam się do drugiego gabinetu na przy ul Św Mikołaja .Były robione na super aparacie- polecam!! Połówkowe trwało ok. 30 minut ale było warto bo pan doktor wszystko dokładnie obejrzał i objaśnił- miał do mnie cierpliwość!. Nawet ja widziałam to wszystko na ekranie.Wizyty w ciąży twają ok 20 min więc bez pośpiechu mogłam zawsze wszystkiego się dowiedzieć i porozmawiać. USG bardzo mnie uspokaja i chciałam zawsze zobaczyć bijące serduszko ,więc częstsze podejrzenie malucha w usg choć przez minutkę to w moim przypadku jest bardzo dobre .Ja sprawdzałam w zaleceniach badań usg w ciąży jak często i co należy robić - wszystko u mnie było zgodnie z tymi zaleceniami. Telefony też czasem odbierał jak byłam akurat na wizycie ale muszę przyznać , że zawsze były to telefony od pacjentek a nigdy prywatne. Więc jeśli ja miałabym problem to wiem że zawsze mogę liczyć na pomoc i poradę przez telefon więc jestem to w stanie zrozumieć.Myślę że pamięta pacjentki a jak czegoś nie jest pewein to zawsze zerka w swoje notatki w historii choroby czy karcie ciąży. Przy pierwszym porodzie akurat był w Klinice . Mam nadzieję, że tak też będzie tym razem. Ja oceniam go b. dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bearad Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 28.04.06, 15:09 Dr Fuchs prowadził moją ciążę (wysokiego ryzyka)- mimo wielu badań USG nie wykrył poważnej wady serca u dziecka - przeprosił - mój maluszek odszedł, miał 5 m-cy. Sam wykonywał u mnie CC - blizna jest koszmarna. Położne z Dyrekcyjnej to koszmar, miałam wrażenie że nie mam żadnych praw (rodziłam w lutym 2005r.)Zabierano mi maluszka i nikt nieraczył mnie poinformować dlaczego. Z pytaniami odsyłały do Neonatologa, którego nie można było "dorwać". Przez pierwsze trzy dni mój maluszek leżał w inkubatorze, nie wolno mi go było dotknąć - cytuję położną: on ma wrażliwą skórę, ja go nie będę uspokajać! Dr Fuchs jest świetnym fachowcem tylko w moim przypadku mu nie wyszło.. Znów staram się o dziecko, ale już pod opieką innego ginekologa! Powodzenia, a położnym nie wolno dać się podporządkować. Odpowiedz Link Zgłoś
hanah_77 Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 21.04.06, 15:40 Zgadzam sie z agaj, bardzo polecam dr Tomasza Fuchsa. Jestem obecnie w trkacie swojej pierwszej ciazy, chodze do niego juz od wrzesnia 2005. Nie mam do niego zastrzezen, spokojny, opanowany, odpowiada obszernie na wszystkie moje pytania, nawet najdziwniejsze i moze smieszne Nigdy nie odnioslam wrazenia, ze musze sie streszczac z pytaniami lub ze on nie ma czasu,zeby mi na nie odpwiedziec, rzeczowo i jasno wszystkto tlumaczy. Nie odczulam tez specjalnie, ze ma duzo pacjentek, tzn. na pewno ma, ale wcale z tego powodu nie czekalam nigdy dluzej niz 20 min, chyab tylko ze 2 razy. To prawda, ze wizyta kosztuje 70 zl, lacznie z badaniem USG i cytologia, ponadto przyjmuje w drugim swoim gabinecie w Medexie, gdzie jest mozliwosc wykonac precyzjne badanie na specjalistycznym sprzecie z mozliwoscia 4D/3D, juz u niego bylam na tym badaniu na tzw. usg genetycznym. Zgadzam sie tez z agaj, ze zdarza sie, ze w trakcie wizyty odbiera telefony od pacjentek ,ale nigdy prywatne, poza tym to chyba dobzre swiadczy, ze jest ogolnie dostepny i zawsze odbierze telefon, mi powiedzial, ze w zasadzie o kazdej porze moge do niego dzwonic, mialam na poczatku sytuacje dosc powazna i dzwonilam do niego o 22.30, bez problemu odebral i poradzil !!! Naprawde szczerze go polecam, ja kontakt do niego tez dostala od mojej kolezanki i szczerze bardzo sie ciesze ,ze do niego trafilam !!! Moja kolezanka poleca go tez bardzo w przypadku cc, jej samej ja wykonywal i powiedziala mi, ze nie oddalaby sie w inne rece !!! Mam pytanie, moze wiecie jak jest na Dyrekcyjnej w czasie porodu, bo tego jeszcze nie wiem, ale musze swojego lekarza podpytac, czy z nim sie mozna umowic na porod, czy zawsze jest itp. ???? Ktoras z was z nim juz rodzila ??? A czy to prawda, ze na Dyrekcyjnej nie mozna sie umawiac z polozna osobiscie ??? Napiszcie jak cos wiecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 14.06.06, 13:23 A ja mam mieszane odczucia - uważam że postępowanie jest szablonowe - nie podchodzi indywidualnie do pacjentki, moze jest dobrym położnikiem ale w leczeniu niepłodnosci chyba dopiero początkuje.wywiad w porównaniu z innymi lekarzami (specj. od niepłodności) niedokładny a postępowanie standardowe . Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax Re: dr Tomasz Fuchs - ginekolog - Dyrekcyjna 20.06.06, 00:21 Ja mam zupełnie inne zdanie, poza tym chyba za często zmieniasz lekarzy jeśli tak mówisz o zbieraniu wywiadu. Według mnie jest bardzo konkretny i jasno potrafi zaproponować co można zrobić w danym przypadku - więc podejście jest bardzo indywidualne. Zaimponował mi właśnie zlecaniem badań które miały konkretne znaczenie dla postępowania ze mną a nie wszystkiego jak leci , między innymi nieśmiertelnych hormonów w potwornych ilośćiach z ogramną częstością. Ja jestem w ciąży po in vitro . Najpierw były badania potem kilka nieudanych inseminacji , potem laparoskopia i w końcu in vitro . teraz 16 tydzień ciązy.Polecam dr Fuchsa Odpowiedz Link Zgłoś
weronusia do agusiax 20.06.06, 07:43 Agusia a gdzie robiłaś to in vitro? we Wrocławiu? I jesli możesz też to napisz prosze kto Ci robił laparoskopie. Zmieniam lekarzy bo zaden nie postawił u mnie diagnozy i nie mogę znaleźć chociaż 2 którzy wyraziliby ta samą opinię.Jedni każą naturalnie , inni ,ze ti już tylko inseminacje a jeszcze jeden że tylko laparoskopia i in vitro. czyli jak widzisz ich opinie są całkowicie rozbiezne. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiax Re: do agusiax 21.06.06, 00:06 In vitro robione w invimedzie w Warszawie , przygotowywał mnie i stymulował Dr Fuchs we Wrocławiu , laparoskopię robił też dr Fuchs na Dyrekcyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś