Gość: ja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:24 Mam pytanko... Mam nierowny biust, lewa piers jest wieksza od prawej, troche to krepujace, uciazliwe przy kupowaniu stanikow... Czy to normalne, czy bardzo odbiegam od normy Ma tez ktos podobny problem...? mam 22 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: biust 30.03.05, 18:28 a duża jest różnica? bo jesli niewielka, to wiesz każdy jest niesymetryczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 18:32 az taka duza nie (zreszta pojecie wzgledne, moim zdaniem jest duza), ale widoczna przy bardziej dopasowanych bluzkach... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: biust 30.03.05, 18:51 u mnie też taka jest, niewielka, ale ja ją widzę. a kobieta zawsze zauważy u siebie to co niedobre)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:03 dzieki, od razu mi lepiej) a swoja droga, z tym, co niedobre, masz 100% racje, ale tego chyba nie zmienie... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: biust 30.03.05, 19:19 jak ktoś by wymiślił na to lekarstwo byłby bardzo bogatym człowiekiem))) ale jeśli coś Cię niepokoi w twoim biuście idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:30 to ja zycze komus, zeby stal sie bogatym czlowiekiem dzieki temu cudownemu specyfikowi a tak serio, to nie to, ze cos jest nie tak na tyle, zeby isc do lekarza, chcialam sie dowiedziec, czy to czesto spotykane u innych osob, czy w miare normalne... dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: biust IP: *.olsztyn.mm.pl 30.03.05, 19:19 Pociesz się, że faceci tego nie zauważają zupełnie, dopiero jak im się powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:07 jestes pewna? ja mam podobny problem, tez nierowny biust, moim zdaniem dosyc spora roznica i boje sie, ze jednak zauwazaja, troche mnie to peszy przy blzszych kontaktach... Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: biust 30.03.05, 21:12 Mój facet niemal od razu powiedzial "Ej ty masz tą mniejszą od tej " na szczęście mu to mie przeszkadza i mówi "jak chcę dotknąć małej piersi to dotykam lewej a jak dużej to prawej". Ale jezeli Wam przeszkadza asymertyczność biustu to produkowane są staniki, gdzie do miseczki w której pierś jest mniejsza pod kawałek materiału można włożyć gąbeczkę, która podnosi pierś do góry i ją powiększa. Jest to niewielka różnica, więc jak się rozbierzecie przed kimś, to na bank nic nie zauważy, a gąbeczki te nie wypadną, ponieważ są schowane w specjalną kieszonkę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dariuszszymczak1 Re: biust 30.03.05, 21:18 mnie to nie przeszkadza Lubie sobie pomiętolić ładne i jędrne piersi ... jakie ma moja kochana i jedyna w swoim rodzaju wybranka serca i też ma niesypetryczny biust .. mnie to ani troszke nie przeszkadza cieszę sie jednak z tego że nie krępuje się przy mnie rozebrać i to cenie najbardziej !!!! 3majcie sie kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: biust IP: *.olsztyn.mm.pl 30.03.05, 21:24 Dobrze gada, dać mu wódki Dziewczyny nie przejmujcie się. Bardziej widoczne są kompleksy niż takie "wady" Odpowiedz Link Zgłoś