Dodaj do ulubionych

GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!!

23.04.05, 08:05
Witam wszystkich serdeczniesmile

Bardzo prosze, czy ktos moze mi polecic dobrego , wyrozumiałego ginekologa w
warszawie(najlepiej kobiete,ale nie tylko)-jestem lekko puszysta i boje sie
uwag na ten temat, a slyszłam juz rózne nieprzyjemne opowiesciuncertain Bardzo
proszę o informację.

Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: kachna25 Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 08:26
      chyba żartujesz!!! też jestem puszysta, chodzę do faceta i ani razu nie
      spotkałam się krytycyzmem. Lekarz ma leczyć, pomagać a nie dołować. Głowa do
      góry. Nie stresuj się kobito! skoro ja poszłam po tabletki anty, to powinien na
      mnie spojrzeć z byka, gdzie ja faceta znalazłam!! A wcale tak nie było. Życzę
      powodzenia. pozdrawiam
      • siekierezada1 Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! 23.04.05, 09:01
        Dziękuje za odp, po prostu ide pierwszy raz, wlasnie po tabletki i troszkę sie
        tego obawiałam, ale teraz juz mi lepejsmile
        • Gość: kachna25 Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:13
          smile będzie dobrze smile gin też człowiek smile
          • Gość: kinga Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:17
            Dla pocieszenia powiem,ze moja ginekolog to tez bardzo puszysta kobieta,wiec
            glowa do gory.Nie tylko my mamy problemy z waga-lekarze tez.
    • joisana Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! 23.04.05, 10:57
      Proszę przestrzegać netykiety. Pisanie caps lockiem oznacza krzyk, a my tu nie
      krzyczymy na siebie.
    • Gość: ania Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.attu.pl 23.04.05, 11:36
      ja nie chodze właśnie ze względu na nadwage wstydze sie a już dawno powinnam
      iść nieraz sie nasłuchałam od lekarzy uwag i mam uraz nawet do ogólnego nie
      chodzesad nie byłam od 10 lat
      • Gość: magda dziewczyny!!! IP: *.e-net.pl 23.04.05, 15:39
        Rozumiem, że nie żartujecie i to mnie martwi.
        Każda rozsądna i odpowiedzialna kobieta powinna regularnie, tzn. przynajmniej
        raz w roku, chyba, że z określonych przyczyn (np. przyjmując tabletki
        antykoncepcyjne, będąca w ciąży, z jakimiś dolegliwościami itp.)częściej
        odwiedzać lekarza ginekologa.
        Należy robić badanie cytologiczne, które jest jedną z podstawowych
        możliwości wczesnego wykrycia nieprawidłowości szyjki macicy i związanym z tym
        ryzykiem raka szyjki macicy- choroby chyba nie trzeba przekonywać- niezwykle
        groźnej. Poza tym badanie piersi i ogólnego stanu zdrowia kobiety.
        Dziewczyny- ginekolog to też tylko człowiek, nierzadko również tęgi, bądź z
        jakimiś innymi wadami. Nie bądźcie niepoważne, pokonajcie wstyd, wizyta u
        ginekologa to naprawdę nic strasznego,a jak bardzo przy tym ważnego...
        Do ginekologa początkowo tez chodziłam z lekką obawą, wstydem, a teraz
        uważam te wizyty za w ogóle nie stresujące, a nawet lekko przyjemne.(wyjaśniam
        wszystkie obawy mnie nurtujące, na które pani ginekolog zawsze życzliwie
        odpowiada).
        a tusza przy tym nie ma znaczenia- do szczupłych osób nie należę...

pozdrawiam i głowa do góry!
        zdrowie jest najważniejsze.
    • Gość: zaz_zula Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.chello.pl 23.04.05, 15:42
      Może trochę nie na temat, ale podobno dla osób b. puszystych pigułki są
      niewskazane.
      • Gość: misia Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:22
        wydaje mi się, że gdyby były niewskazane,to lekarz poleciłby inną metodę.Skoro
        jednak je przepisał, to... Choć zaczynam mieć pewne wątpliwości, że działają w
        100%, bo jednak masę ciała mam z pewnością większą niż inna kobieta też
        przyjmująca... (biorę logest...)
        • Gość: ania Re: GINEKOLOG DLA PUSZYSTEJ!!!!! IP: *.attu.pl 23.04.05, 22:39
          ja nie biore pigułek i nie mam zamiaru nie w tym celu sie wybierałam pozatym
          słyszałam że na nadciśnienie też niewolno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka