df32 30.01.06, 10:24 Witam Admina, Mam pytanie, czy w jakiś sposób można "zablokować" niemiłej osobie na jednym z wątków dostęp do wypowiedzi? Pozdrawiam serdecznie, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grisza Pewnie mozna, tylko to nic nie daje IP: *.mnhelse.net 30.01.06, 10:42 bo wstep na Forum Zoliborza jest na szczescie wolny i mozna sie nawet nie podpisac.Doswiadczenie uczy, ze takie bardzo negatywne osoby szybko eliminuja sie same, bo przewaznie nie dostaje mocy intelektualnych na zapluwanie sie wlasnym jadem.Czasami tez zdarzaja sie jednorazowe wyskoki podyktowane glupota i zachowanie takich postow bywa dobroczynnym lekarstwem, kiedy kiedy autor takiego wybryku musi wstydzic sie swojej wypowiedzi.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
df32 Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 10:55 Tak myślałam :-(. Zdaję sobie sprawę, że nawet, jak zablokuje się wypowiedź takiej osoby, to może ona w desperacji wystąpić jako gość i znowu mocno mieszać. Pozostaje zatem uzbroić się w cierpliwość, gremialnie olewać takiego gościa i czekać, aż się mu się znudzi, eh, szkoda gadać...... Pozdrawiam raz jeszcze, D. Odpowiedz Link Zgłoś
rtomik Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 13:01 widze ze bardzo sie przejalas rola jaka jest zalozenie watku o sasiadach na kwitnacej zapamietaj sobie ze forum nie jest twoja wlasnoscia i kazdy moze pisac co tylko chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 14:36 Teoretycznie tak ale to nie ja, tylko administracja by musiała zrobić. Ale to jest forum portalowe, więc nie sądzę by chcięli. Rozumiem, że chodzi o wątek Kwitnącej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df32 Re: do Rood-ego 102 IP: *.bph.pl 30.01.06, 15:10 Tak, o wątek Kwitnącej :-). Dzięki za podtrzymanie mojego "krzyku" w sprawie. Należy mieć nadzieję, że osoba, o której mowa, nie rzuca słów na wiatr i nie będzie dalej udzielać się w dyskusji sąsiedzkiej. Pozdrawiam raz jeszcze, D. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 15:17 Skorzystam z już założonego wątku skierowanego do Roodego i też zadam pytanie odnośnie naszego forum. Czy można 'przyszpilić' na górze jeden wątek, w którym byłyby linki do tematów dotyczących przychodni, lekarzy, fryzjerów, siłowni itp. ? Kilka razy w tygodniu pojawiają się na nowo te same pytania. Może taki wątek pomógłby nowym forumowiczom? Mam na myśli coś takiego, co jest na przykład na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=572 Tylko nasuwa mi się jedno pytanie: Czy osoby, które nie używają wyszukiwarki przed zadaniem pytania, zajrzą do takiego wątku? Co o tym myślisz? Jest sens robienia takiego forumowego FAQ? Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: do Rood-ego 102 31.01.06, 15:48 Jestem sceptyczyny co do takich wątków, bo one się w zasadzie nie sprawdzają - po pierwsze nikt nie czyta FAQ ani "Za nim napiszesz...", po drugie nawet jak czyta, to większości wydaje się, że ich pytanie jest jednak na tyle oryginalne, że muszą założyc nowy wątek... Słowem nie wierzę, że przyniesie to wielką poprawę, ale mogę zapytać administracji, czy to możliwe. Sam chyba nie mam takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
garma nieciekawy tytuł 31.01.06, 20:40 No proszę, a ja nawet nie wiem, co sie dzieje w wątku o Kwitnącej, bo tytuł wątku mnie nie znęcił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: do Rood-ego 102 31.01.06, 23:56 Hey, wsadzilam watek wprawdzie nie zoliborski, ale "ogolnoludzki" i wyfrunal! OK. Widac zgadzacie sie z opinia ze sa "polskie obozy" smierci. Gratuluje znajomosci historii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: do Rood-ego 102 01.02.06, 13:55 > Hey, wsadzilam watek wprawdzie nie zoliborski, ale "ogolnoludzki" i wyfrunal! > OK. Widac zgadzacie sie z opinia ze sa "polskie obozy" smierci. Gratuluje > znajomosci historii!!! Watek wyfrunal zapewne na forum "ogolnoludzkie", czyli tam gdzie jego miejsce. Poza tym gratuluje logicznego wywodu Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: do Rood-ego 102 02.02.06, 19:41 Wątek wyfrunął, bo był crossowany, o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś