Dodaj do ulubionych

do Rood-ego 102

30.01.06, 10:24
Witam Admina,

Mam pytanie, czy w jakiś sposób można "zablokować" niemiłej osobie na jednym
z wątków dostęp do wypowiedzi?

Pozdrawiam serdecznie,
Dominika
Obserwuj wątek
    • Gość: Grisza Pewnie mozna, tylko to nic nie daje IP: *.mnhelse.net 30.01.06, 10:42
      bo wstep na Forum Zoliborza jest na szczescie wolny i mozna sie nawet nie
      podpisac.Doswiadczenie uczy, ze takie bardzo negatywne osoby szybko eliminuja
      sie same, bo przewaznie nie dostaje mocy intelektualnych na zapluwanie sie
      wlasnym jadem.Czasami tez zdarzaja sie jednorazowe wyskoki podyktowane glupota
      i zachowanie takich postow bywa dobroczynnym lekarstwem, kiedy kiedy autor
      takiego wybryku musi wstydzic sie swojej wypowiedzi.Pozdr.
    • df32 Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 10:55
      Tak myślałam :-(.
      Zdaję sobie sprawę, że nawet, jak zablokuje się wypowiedź takiej osoby, to może
      ona w desperacji wystąpić jako gość i znowu mocno mieszać.
      Pozostaje zatem uzbroić się w cierpliwość, gremialnie olewać takiego gościa i
      czekać, aż się mu się znudzi, eh, szkoda gadać......
      Pozdrawiam raz jeszcze,
      D.
      • rtomik Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 13:01
        widze ze bardzo sie przejalas rola jaka jest zalozenie watku o sasiadach na
        kwitnacej
        zapamietaj sobie ze forum nie jest twoja wlasnoscia i kazdy moze pisac co tylko
        chce!!!
    • roody102 Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 14:36
      Teoretycznie tak ale to nie ja, tylko administracja by musiała zrobić. Ale to
      jest forum portalowe, więc nie sądzę by chcięli. Rozumiem, że chodzi o wątek
      Kwitnącej?
    • Gość: df32 Re: do Rood-ego 102 IP: *.bph.pl 30.01.06, 15:10
      Tak, o wątek Kwitnącej :-).
      Dzięki za podtrzymanie mojego "krzyku" w sprawie. Należy mieć nadzieję, że
      osoba, o której mowa, nie rzuca słów na wiatr i nie będzie dalej udzielać się w
      dyskusji sąsiedzkiej.

Pozdrawiam raz jeszcze,
      D.

• z-o-s-i-a Re: do Rood-ego 102 30.01.06, 15:17
      Skorzystam z już założonego wątku skierowanego do Roodego i też zadam pytanie
      odnośnie naszego forum.
      Czy można 'przyszpilić' na górze jeden wątek, w którym byłyby linki do tematów
      dotyczących przychodni, lekarzy, fryzjerów, siłowni itp. ? Kilka razy w
      tygodniu pojawiają się na nowo te same pytania. Może taki wątek pomógłby nowym
      forumowiczom?
      Mam na myśli coś takiego, co jest na przykład na tym forum:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=572
      Tylko nasuwa mi się jedno pytanie: Czy osoby, które nie używają wyszukiwarki
      przed zadaniem pytania, zajrzą do takiego wątku?
      Co o tym myślisz? Jest sens robienia takiego forumowego FAQ?
      • roody102 Re: do Rood-ego 102 31.01.06, 15:48
        Jestem sceptyczyny co do takich wątków, bo one się w zasadzie nie sprawdzają -
        po pierwsze nikt nie czyta FAQ ani "Za nim napiszesz...", po drugie nawet jak
        czyta, to większości wydaje się, że ich pytanie jest jednak na tyle oryginalne,
        że muszą założyc nowy wątek... Słowem nie wierzę, że przyniesie to wielką
        poprawę, ale mogę zapytać administracji, czy to możliwe. Sam chyba nie mam
        takiej opcji.
        • garma nieciekawy tytuł 31.01.06, 20:40
          No proszę, a ja nawet nie wiem, co sie dzieje w wątku o Kwitnącej, bo tytuł
          wątku mnie nie znęcił :-)
        • annah11 Re: do Rood-ego 102 31.01.06, 23:56
          Hey, wsadzilam watek wprawdzie nie zoliborski, ale "ogolnoludzki" i wyfrunal!
          OK. Widac zgadzacie sie z opinia ze sa "polskie obozy" smierci. Gratuluje
          znajomosci historii!!!
          • wilson05 Re: do Rood-ego 102 01.02.06, 13:55
            > Hey, wsadzilam watek wprawdzie nie zoliborski, ale "ogolnoludzki" i wyfrunal!
            > OK. Widac zgadzacie sie z opinia ze sa "polskie obozy" smierci. Gratuluje
            > znajomosci historii!!!
            Watek wyfrunal zapewne na forum "ogolnoludzkie", czyli tam gdzie jego miejsce.
            Poza tym gratuluje logicznego wywodu
            • annah11 Re: do Rood-ego 102 01.02.06, 22:36
              D Z I E K U J E. a.
          • roody102 Re: do Rood-ego 102 02.02.06, 19:41
            Wątek wyfrunął, bo był crossowany, o ile dobrze pamiętam.
            • annah11 Re: do Rood-ego 102 03.02.06, 01:09
              Aha rozumiem. Dzieki za odpowiedz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka