danny9 25.04.05, 16:08 Fioletowy a na środku czerwony CO MAM ZROBIĆ czy z tego nie zrobi się jakiś nowotwór? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: Mam strasznego siniaka 25.04.05, 16:22 A siniak tak sam z siebie sie utworzył, czy się uderzyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: Mam strasznego siniaka 25.04.05, 18:24 Moja rada,kup Altacet w żelu,smaruj i rób okłady z tego.Powinno pomóc.MÓj facet miał taaaakiego siniaka (wariował na nartach) i to mu pomogło.Ale trzeba się liczyć że będzie schodził dość długo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_g Re: Mam strasznego siniaka 26.04.05, 13:36 A gdzie masz tego siniaka? i skąd się tam wziąl? To istotne, bo jesli siniak jest na nodze, i wiesz ze pojawil sie np. po uderzeniu o mebel, to zniknie za pare dni. Jednak jesli siniak pojawil sie znikąd, to radzę zrobic badania bo to moze byc problem z (chyba) krzepliwoscia krwi. Wazne tez na jakiej czesci ciala masz tego siniaka. Jesli nie zniknie za kilka dni, to koniecznie do lekarza! Odpowiedz Link Zgłoś