ptysia_13 15.05.05, 20:13 miesiąc temu robiłam cytologie i wszystko było ok a tuz po niej zaczely pojawiać mi sie grudkowate upławy (zawsze je mialam ale nigdy w takiej formie) co to moze oznaczac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: grudkowate upławy IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.05.05, 23:12 Forum'jasnowidztwo" pod innym adresem... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: grudkowate upławy 16.05.05, 00:00 To troche niemiły post. ja rozumiem, tez bym się przestraszyła i chciała czegos dowiedzieć. Ale cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: grudkowate upławy 16.05.05, 00:00 Oczywiście mój poprzedni post był adresowany do Eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: grudkowate upławy IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.05, 07:12 Idź do lekarza, może to grzybica, zwłaszcza, kiedy swędzi. Tu masz zdjęcia i opis śluzu fizjologicznego: free.med.pl/wrochna/sluz.htm Ps - tamta ela to inna osoba. Chyba się zaloguję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eciepecie Re: grudkowate upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:42 zawsze miałaś upławy? to moze czas je podleczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: grudkowate upławy 16.05.05, 09:31 właśnie miałam to napisać. Ręce opadają. Przecież upławy to skutek uboczny choróbska. To nei jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś