Dodaj do ulubionych

globulki macmiror 500 complex?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:12
czy ktoras z Was stosowala moze na grzybice globulki Macmiror 500 complex? ja
je dostalam razem z doustnymym Flumyconem. Jak dlugo ginekolog Wam kazal
stosowac te globulki? doustnymi nie mam problemu bo juz mialam watpliwa
przyjemnosc je stosowac ale z mascia na ktora zle zareagowalam wtedy. masc
mialam stosowac 3 dni i wlasciwie bylo po sprawie z miejscowym leczeniem a te
globulki mam stosowac tyle dni ile w opakowaniu ( czyli przez 12 dni jak sie
okazalo po kupieniu ) i sie zastanawiam czy to nie przesada bo sam lekarz
powiedzial ze to mala grzybica? moze sa mniejsze opakowania o czym on mi nie
powiedzial? Dodam tylo ze to nie byl "mój" lekarz i to nadodatek taki jeakis
nie przyjemny, jakby mi samo chorubsko nie wystarczylo
pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: martta_k Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 14.06.05, 16:17
      ja tez dostałam od lekarza macmiror complex + flumycon, narazie wybrałam
      flumycon + 5 gałek macmiroru i nie widze zadnej poprawy po tym wiec teraz
      jestem w trakcie uzywania vagiacalu, a jak wybiore vagical to znów wróce do
      macmiroru i zobacze co wtedy bedzie, ale dodam ze mam porządna grzybice...
      • Gość: ... Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 17:57
        dziwki za odpowiedz i mam jeszce pytanko: tez mialas wybrac wszystkie z
        opakowania (12)?
        • Gość: martta_k Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 14.06.05, 21:33
          no własnie nie powiedział mi czy mam brać całe czy tylko połowe, dlatego
          zrobiłam 1 dniowa przerwe zeby zobaczyc czy jest niby ok i teraz biore vagical
          a po nim znowu dokończe macmiror. tyle ze ja mam dość porządną grzybice (VI
          stopien) wiec mysle zeby wybrac do końca, ale skoro masz mała to wez połowe,
          potem lactovaginal i wtedy zobaczysz czy jest, a ten lek to do tanich nie
          nalezy.....
    • Gość: e Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:52
      hej! a ja miałam dość duże upławy co stwierdziła sama gin i kazała mi tylko 6
      maxmirrorów, a maśc była tylko dla mojego faceta.. Natomiast po tych 6, mam
      przez 10 dni lactovainal.pzdr.
      • Gość: Myszka Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.243.81.adsl.skynet.be 14.06.05, 19:23
        Dawno temu zdarzylo mi sie walczyc z grzybica(nawrcajaca ale nie o jakims
        ostrym przbiegu) i to wlasnie te globulki mi pomogly, mialam zuzyc cale
        opakowanie...
    • Gość: ... skutki uboczne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:36
      czy ktoras z Was ktora uzywala tych globulek miala jakies skutki uboczne bo ja
      nie wiem czy to moze jest norna ze strasznie wysuszaja az problem jest
      zaaplikowac mi ta globulke. i sie zastanawiam czy by nie zrobic sobei chociaz
      jedno dniowej przerwy albo moze zatstosowac cos innego albo cos nawilzajacego.
      moze laktovaginal albo jakis lubrykant?? z gory dzikuej za rade i odpowiedzsmile
      • martta_k Re: skutki uboczne? 18.06.05, 11:57
        nie miałam żadnych skutków, wszystko gładko wchodziłosmile
        może nawilz przed zaaplikowaniem gałke woda przegotowana?
    • Gość: fiska1 Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.chello.pl 18.06.05, 20:00
      Ostatniop brałam Macmiror 12 globulek ale nie zdążyłam ich dobrać do końca jak
      pojawiło się pieczenie, które trwa do dzisiaj tj.2 miesiące. Byłam u gin.,który
      dał mi skierowanie na badania. Nie wyszło kompletnie nic żaden grzyb ani
      bakterie i w sumie do dzisiaj nie wiem co mi jest. Zaczęłam się już leczyć sama
      lactovaginal, citrosept, jogurty, tylko bawełna, zero antybiotyków,
      tamponów,ograniczyłam słodycze etc. No i nie wiem. Może wy macie pomysł?smile
      • Gość: efkaa Re: globulki macmiror 500 complex? IP: *.net132.okay.pl 22.09.05, 09:20
        dziewcyzny a ja mam pytanie, bo wlasnie mi rpzemisal je lekarz, ile zdaze przed
        @ wziazc tyle mam wziazc, ale mam pytanie, bo kurcze wyplywa ze mnie to cos,
        zolte to jest i nie smierdzi ale wyplywa i to w dosc sporawych ilosciach, czy
        Wam tez wyplywalo ?? tongue_out
        z gory dzieki za odp
        moze cos zle robie
    • Gość: efkaa up up IP: *.net132.okay.pl 22.09.05, 19:00
      co z tym "wciekiem", nikt nie mial????
      • ooluchna Re: up up 22.09.05, 22:07
        Witam, bralam tez te globulki i tez mi wyciekalo. To normalne,bo ona sie tam
        rozpuszcza.Niestety musisz przecierpiec.Pozdrawiamsmile
        • Gość: efkaa Re: up up IP: *.net132.okay.pl 23.09.05, 21:58
          uff, dzieki za odpowiedz smile
          mam nadzieje, ze Ci pomogly i ze mnie pomoga smile
          pozdrawiam smile
          • ooluchna Re: up up 24.09.05, 09:58
            pomoglysmile pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka