Dodaj do ulubionych

lek betaserc

IP: 195.205.3.* 19.06.05, 09:09
Mam pytanie może ktos przyjmuje lek o nazwie betaserc, to jest lek od
zawrotów głowy. Interesuje mnie jakie sa reakcje po tym leku ? bo mnie jakos
on nie słuzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kinga Re: lek betaserc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 09:45
      Kiedys dostalam ten lek od neurologa ale dla mnie byl nieskuteczny.Zawroty mi
      po nim nie ustapily.Reakcji zadnych nie mialam .
      • Gość: Ewa Re: lek betaserc IP: 195.205.3.* 19.06.05, 10:16
        własnie tez tak mi sie wydaje recz jakby objawy po nim mi sie nasilają.Dzieki
        za odpowiedz.
        • Gość: anka Re: lek betaserc IP: *.legionowo.eu.org / *.legionowo.eu.org 10.07.05, 19:25
          Lekarz przepisał mi ten lek na zawroty głowy (nie mam nudności, wymiotów,
          samego bólu głowy - wykluczono chorobę menier`a) a razem z nim Torecan.
          Laryngolog (podobno b. dobry), do którego mnie skierowano (podejrzenie wpływu
          błędnika na zawroty) kazał odstawić Torecan (podobno wbrew pozorom wydłuża
          leczenie) i dodał, że betaserc to praktycznie jedyny (skuteczny) lek na rynku.
          Jednak (tak jak napisane jest w ulotce) trzeba brać go dosyc długo, żeby były
          efekty, nawet miesiąc. Działanie zauważyłam już po tygodniu - zawroty nie
          ustapiły jeszcze całkowicie, ale zmniejszyły się. Najważniejsze, że mogę
          normalnie funkcjonować, chodzić do pracy.
          • jab5 Re: lek betaserc 11.07.05, 17:26
            Też brałam - zawroty głowy, bez mdłości i wymiotów. Do tago miałam torecan, ale
            tylko przez kilka dni. Betaserc brałam przez dwa tygodnie. W końcu ustąpiło.
            • Gość: anka Re: lek betaserc IP: *.legionowo.eu.org / *.legionowo.eu.org 17.07.05, 12:52
              Mam jedno ptytanie: czy po tym jak ustąpiły ci zawroty, miałąś jakiekolwiek ich
              nawroty? Tak jak napisałam mi przeszły po tygodniu - nastepnie po kolejnym
              spokojnym tygodniu odczuwam jakby lekki nawrót... już sama nie wiem co mam o
              tym myśleć... Mysłałam, że już będzie ok (ciągle biorę betaserc, aż do
              skończenia opakowania), a teraz boję się, że natężenie zawrotó wróci do
              początkowego okroepnego stanu...
    • Gość: magda Re: lek betaserc IP: 195.205.3.* 11.07.05, 20:00
      mnie lekarz tez zapisał ten lek betaserc ale mnie jakos nie służył i przestałam
      brac, miałam jakies sensacje w głowie , i chyba nasilały mi sie zawroty. za
      kilka dni mam wizyte u kardiologa to zobacze co na to lekarz.
      • Gość: Magda Re: lek betaserc IP: 195.205.3.* 17.07.05, 16:28
        Kardiolog zmienił mi Betaserc na Polfilin, twierzi że te zawroty wcale nie
        musza byc od serca, mogą byc od kregosłupa ,miazdzycy, niedotlenienia mózgu,
        zwyrodniena kregów szyjnych .Tak wiec tzeba znalezc przyczynę, mam zawroty już
        2 lata i jakoś nie znajduja tej przyczyny, Powiedział lekarz ze w pewnym wieku
        to normalne i trzeba z tym zyć. Chyba pójdę prywatnie Tylko nie wiem odjakiego
        lekarza zaczac.
        • rozsadek5 Re: lek betaserc 06.12.14, 10:57
          Post stary ale czytają go inni.
          Co ba Betaserc do Polfiliny ?
          Jeden nie zastępuje drugiego bo każdy działa na co innego.
          Betaserc jest na krążenie ucha wewnętrznego a Polfilina rozszerza naczynia krwionośne by usprawnić dotlenienie całej głowy.
          Jak coś się bierze to trzeba 'przetrzepać "internet" i dowiedzieć się więcej na temat przepisanych leków, bo betahistina, która występuje pod rożnymi nazwami przynosi poprawę czasem dopiero po co najmniej pół rocznym przyjmowaniu jak również wcale poprawy nie musi być 9dotyczy problemów ucha wewnętrznego i ich skutków)
      • Gość: nick Re: lek betaserc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 10:23
        No to lekarz cie zrypie, że samowolnie przerywasz przyjmowanie zaleconych leków. Betaserc jest lekiem , który działa po dłuższym czasie zażywania. Na początku zanim organizm się nie przyzwyczai mogą wystąpić silniejsze zawroty głowy, ale to wszystko jest napsiane w ulotce. Oj, ludzie,. ludzie. Sami chcecie się leczyć, stawiać sobie diagnozy a potem pretensje nie wiadomo do kogo. Trzeba być bardziej odpowiedizalnym.
    • Gość: boyena Re: lek betaserc IP: *.chello.pl 17.07.05, 17:24
      A mnie pomógł na zawroty głowy, przyjęłam dwa lub trzy opakowania (brałam
      regularnie)a od pewnego czasu po odstawieniu nie powracają już zachwiania
      równowagi. Innych objawów typu sensacje żołądkowe nie miałam na szczęście.
    • Gość: magi Re: lek betaserc IP: *.play-internet.pl 02.04.17, 02:29
      mi tez ale on ma dzialane na krazenie i szum w uzsach i utrate sluchu tak,teraz dowiedzialam sie ze szumy w uchu to blednik teraz wiem ze nabylam go przez wlasna glupote i nawyk prosze i ostrzegam nie pijce drinkow duzo ja teraz mam problem i prosze nie przesadzajce mam szumy w uchu to zn'zapalenie blednika,prosze nie przesadzajce w piciu'mnie nikt nie oswiecil w tym kierunku i mam to co mam przyjaciolke jak ide spac nawet wiem to przykre ale musze z tym zyc tak powiedziala moja p,doktor rodzinna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka