Dodaj do ulubionych

zaklopotana

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 07:47
biore harmonet, 12 dzien mam ciagle plamienia( to sa moje 1 tabletki) bylam u
lekarza przepisal mi gestomikron5 z powodu tych plamien zatem mam pytanie czy
jak go wezme to plamienia znikna a w 7dniowej przerwie bedzie normalne
krwawienie?
Obserwuj wątek
    • Gość: martta Re: zaklopotana IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.06.05, 09:30
      plamienia w trakcie 1 opakowania sa całkiem normalne, i zazwyczaj ustepuja przy
      nastepnych opakowaniach, a nawet mozesz je miec przez 3 opakowania i jest to
      całkiem normalne i wszystko jest ok
      ps przeczytaj ulotke, tam wszystko pisze
    • ainoa nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.05, 10:08
      Dziewczyno ile jeszcze wątków ząłożysz o swoich plamieniach??????!!!!!
      Oto inne Twoje wątki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=25582633
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=25554428&a=25554428,
      a założyłaś ich jeszcze więcej, bo nawet w pierwszym który znalazłam mówiłaś,
      że już założyłaś kilka innych o tym samym.
      Czy do Ciebie nie dochodzi to co Ci ludzie odpowiadają. To żaden powód do
      niepokoju w trakcie brania pierwszego opakowania i nawet do lekarza się z tym
      nie idzie po zażyciu 8 tabletek.
      Czytaj to co w ultoce piszą hipochondryczko i nie zasmiecaj tego forum!!!!!
      • Gość: zaklopotana Re: nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:01
        po 1 to jest moj pierwszy post pozostale 2 nie sa moje wiec nie mow ze ja je
        zalozylam a po 2 nie wydzieraj sie na innych ttylko sprobij doradzic
        • Gość: martta Re: nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.06.05, 11:45
          to szkoda ze nie czytasz postów innych, takich watków jak twój jest mnóstwo i
          ze szkoda ze nie korzystasz z wyszukiwarki (zreszta b.duzo jak takich osób:/),
          lekarz powinien cie poinformowac o plamieniach, poza tym szkoda ze nie czytasz
          ulotki ,tam naprawde jest duzo informacji!
        • Gość: nat Re: nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 25.06.05, 11:46
          No to już Ci doradzono: przy pierwszych 3 opakowaniach plamienie to nic
          nadzwyczajnego.
          A na przyszłość wyszukiwarka, bo faktycznie wątki o plamieniach były już
          miliardy razy i wtedy nie należy się dziwić, ze nikt nie odpowie, albo opieprzy.
      • Gość: martta Re: nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 25.06.05, 11:57
        ainoa napisała:
        > Dziewczyno ile jeszcze wątków ząłożysz o swoich plamieniach??????!!!!!
        > Oto inne Twoje wątki:
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=25582633
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=25554428&a=25554428,
        > a założyłaś ich jeszcze więcej, bo nawet w pierwszym który znalazłam mówiłaś,
        > że już założyłaś kilka innych o tym samym.
        > Czy do Ciebie nie dochodzi to co Ci ludzie odpowiadają. To żaden powód do
        > niepokoju w trakcie brania pierwszego opakowania i nawet do lekarza się z tym
        > nie idzie po zażyciu 8 tabletek.
        > Czytaj to co w ultoce piszą hipochondryczko i nie zasmiecaj tego forum!!!!!

Ainoa ja mam w ogóle wrażenie ze ludzie nie czytaja ulotek, nie wiem czy to
        jakas choroba czy co ale tam naprawde jest duzo infromacji, po drugie lekarz -
        doskonale źródło informacji ale tylko wtedy gdy pacjent sie pyta co i jak, bo
        niestety lekarze sami z siebie niewiele powiedza.
        Zauwazylam tez sa osoby które zakladaja po kilka wątków, mimo iż w otrzymali
        odpowiedź (czasem pod innymi nikami),
        no i chyba najważniejsze - brak umiejętności korzystania z wyszukiwarki, bo
        niektóre tematy były wałkowane wzdłuż i wszerz (np, nadżerka, czy jestem w
        ciązy, czy to grzybica, plamienia w trakcie brania 1 op. anty, jaki jest ten
        czy taki lekarz albo jak sie czułyscie po X tabletkach albo bóle łydek i wiele
        innych) to aż sie wspotrzymuje zeby nie napisac czegos niemiłego bo nie moge
        zrozumieć czemu nikt nie korzysta z czegos co juz było omawiane....
        • Gość: zaklopotana Re: nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:55
          przepraszam....
          • martta_k Re: nie zaśmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.05, 13:07
            Gość portalu: zaklopotana napisał(a):

> przepraszam....

nie obrażam siesmile
            ale czasem naprawde mam ochote "wyjśc" z siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka