Dodaj do ulubionych

do tych które odstawily cilest

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:42
czy lepiej sie poczulysclie po odstawieniu, czemu to zrobilyscie? ja biore
bez przerwy prawie 3 lata, widze ze przybylo mi:wagi, biustu i celulitu. czy
po odstawieniu zmniejszyl wam sie biust, celulit lub waga?
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: do tych które odstawily cilest 29.06.05, 12:01
      MNie przede wszystki po odstawieniu przestały boleć piersi.
      wspaniałe uczucie jak się nie bierze tabletek,ale biorę
      niestety nadal sad, tylko inne wink.
    • Gość: magunka Re: do tych które odstawily cilest IP: 80.51.229.* 29.06.05, 12:48
      wiesz ja przy 2 letnim braniu cilestu zauwazylam niewielki wzrost biustu a
      bardziej jego nabrzmienie i 2 kg wiecej na wadze ale za to celulit byl bardzo
      bardzo widocznysad odstawilam 1,5 roku temu i bylo to najlepsza decyzja w moim
      zyciu biust i waga spadly (pewnie efekt zatrzymania wody zorbil swoje)a z
      celulitem sie uporalam i z ciaglymi infekcjami rowniezsmile ochota na narzeczonego
      woricla - a wiec widze same plusy- pozdrawiam Gosia
      • Gość: meya Re: do tych które odstawily cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:31
        dzieki, ja tez to musze rzucic, tylko na co przejsc?? inne tabletki czy moze
        plastry albo spirale z hormonami?
    • anneczka78 Re: do tych które odstawily cilest 29.06.05, 13:42
      Ja brałam kilka ładnych lat, czułam się świetnie. Nic mi nie przytyło ani nie
      zwiotczało. Odstawiłam, bo będę starać się o dziecko niedługo.
      Spirala to chyba nie najlepszy pomysł dla kobiety, która chce mieć jeszcze
      dzieci (takie jest moje zdanie). Plastry są na pewno wygodniejsze od tabletek,
      tylko trochę drogie... Pozdr.
    • Gość: Sylvia Re: do tych które odstawily cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:05
      hej, przytylam jakies 3kg jak zaczelam brac cilest a po odstawieniu schudlam z 5
      piersi, brzuch wrocily dotakich rozmiarow jakie mialam przed braniem cilestu
    • Gość: aga Re: do tych które odstawily cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:41
      odstawilam i jest suuuuuuuuper, nic nie przytylam, a nawet schudlam, zero jazd,
      wody w organizmie, humorow, ochota na seks wrocila a ja juz nigdy wiecej nie
      lykne zadnego hormonu!
      • Gość: nioma Re: do tych które odstawily cilest IP: 62.233.201.* 29.06.05, 14:50
        lykam od 9 lat
        zero celulitu, biust jaki byl taki jest,waga w normie,
        przytylam ostatnio ale z powodu nadmiernego pozerania pozywienia.
        nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych, nic nie boli, cykle regularne,
        miesiaczki mniej bolesne i krotsze,
        ja jestem na tak
        • Gość: miska Re: do tych które odstawily cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 16:09
          ja tez nie zauwazylam skutkow ubocznych a biore piec lat to chyba zalezy od
          organizmu
    • Gość: emi Re: do tych które odstawily cilest IP: *.pro-internet.pl 29.06.05, 18:33
    • Gość: nico Re: do tych które odstawily cilest IP: *.pro-internet.pl 29.06.05, 18:46
      brałam 5 lat,przytyłam 6 kg, większe piersi, ładna cera, niebolesne miesiączki.
      Było super. Po 3 latach brania pojawiła się nadżerka, ale decydującym
      czynnikiem odstawienia była tendencja do powstawania włókniaków.
      • koma12 Re: do tych które odstawily cilest 24.07.05, 19:09
        Ja odstawiłam po 6 latach, niestety mam olbrzymie problemy z cerą i co
        najważniejsze, niereguralne miesiączki-średnio opóźnia się po 3 tygodnie. Z tego
        wychodzi że jestem jedyna na tym forum niezadowolona. A szkoda.
        • yagula Re: do tych które odstawily cilest 29.07.05, 09:34
          koma12 napisała:

> Ja odstawiłam po 6 latach, niestety mam olbrzymie problemy z cerą i co
          > najważniejsze, niereguralne miesiączki-średnio opóźnia się po 3 tygodnie. Z
          teg
          > o
          > wychodzi że jestem jedyna na tym forum niezadowolona. A szkoda.

OJ, nie jestes sama... Ja tez walczylam z problemami z cera po cilescie.
          Meczylam sie strasznie, ale znalazlam dobra dermatolog i wyszlam na prosta.
          Pzdr
    • metnia Re: do tych które odstawily cilest 25.07.05, 00:01
      wlasnie robie przerwe, po 5 latach smile czulam sie swietnie - nie mialam zadnego z wymienionych objawow - ale bardzo wczesnie zaczelam brac i chce zrobic badania hormonalne, stad przerwa. okres dostalam normalnie, po 28 dniach, czuje sie bardzo dobrze, troszke zmalal mi biust i wyszczuplalam ale to chyba dlatego ze nie jem teraz prawie nic, bo za goraco bylo. uwazam za duze naduzycie zwalanie przyrostu wagi na pigulki.
      • kawusia76 Re: do tych które odstawily cilest 25.07.05, 09:17
        brałam długo,czułam sie świtnie,niestety biust mi się nie powiekszył ani nie
        przytyłam,cellulitu nie mam .po odstawieniu brak jakichkolwiek skutków
        ubocznych w postaci problemów zdrowotnych czy problemów c cerą . za to ciąza i
        zdrowa córciasmile
    • Gość: Aga Re: do tych które odstawily cilest IP: *.petrus.com.pl 25.07.05, 22:37
      Dokladnie tak... po odstawieniu - waga spadla, woda odeszla papap a piersi
      zmniejszyly sie i wreszcie przestaly bolec. Po jakims czasie zmienilam na
      Milvane ale jest podobnie, choc moze wody mniej...
      Pozdrawiam
      • metnia Re: do tych które odstawily cilest 25.07.05, 23:33
        pewnie mniej pijesz smile
    • anneczka78 Re: do tych które odstawily cilest 26.07.05, 08:37
      Mnie nic się nie zmieniło. Dobrze go tolerowałam i stosowałam przez 6 lat.
      Cykle mam regularne, ale przed Cilestem tez takie miałam. Nic mi nie urosło ani
      nie zmalało smile
    • asiaijuz Re: do tych które odstawily cilest 26.07.05, 11:22
      ja na cilest reagowalam:
      hustawka humorow,
      lekkimi bolami glowy,
      obnizeniem libido (znacznym - zastanawialam sie po co komu ten seks..),

bralam ok. 4 lata (dopiero po tym czasie lekarka uswiadomila mnie, ze trzeba
      byloby zrobic przerwe), pozniej roczna przerwa, nastepny byl harmonet - chyba 2
      lata (bez bolu glowy, ale reszta tak samo).

teraz tabletki calkiem odstawilam i czuje sie rewelacyjnie. mam dziwne
      wrazenie, ze piersi mi leciutko urosly, hustawki humorow juz nie mam, a kochac
      mi sie chce jak nie wiem co wink

pozdrawiam,
      asia
      • Gość: agat Re: do tych które odstawily cilest IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.07.05, 23:55
        Ja odstawiłam Cilest miesiąc temu. Brałam 1,5 roku, postanowiłam zrobić sobie
        przerwę, gdyż mój chłopak wyjechał na 4 miesiące...Teraz powinnam dostać okres,
        ale niestety jak narazie nie ma go sad Nie wiem ile mam czekać...jak myślicie po
        jakim czasie ( o ile nie przyjdzie) powinnam zgłosić się do lekarza?? Poza tym
        to czuje się ok, tak samo czułam się jak brałam.
        • jab5 Re: do tych które odstawily cilest 28.07.05, 16:45
          Brałąm przez ponad dwa lata, nic mie nie było, żadnych zmian nie zauważyłam
          (moze tylko częste mdłości). Od stycznia nie biorę, bo od kilu miesięcy myslimy
          o dziecku. Teraz odczuwam luz psuchiczny - nie muszę pamięta, czy wzięłam,
          pilnowa sie z lekami itp. Natomiast na wadze to dopiero teraz mi przybywa, bo
          gdzieś od 3 tygodni, mogęjeśc bez przewry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka