hippophae 13.07.05, 22:52 Kupiłam i zapomniałam wyjąć z torby. Poleżał sobie tak ok 10 godzin a ostatnio chłodno nie jest. Jak myślicie, nadaje się do użycia? Ktoś się na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beettinna Re: lactovaginal bez lodówki 13.07.05, 22:56 Teraz już inaczej wygląda ten lactowaginal-jest w kapsułkach-i nic mu się nie dzieje-nie musi mieć lodówki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hippophae Re: lactovaginal bez lodówki 13.07.05, 23:11 Naprawdę? Rzeczywiście aptekarka nie wspomniała o lodówce, ale wcześniej kilka razy kupując słyszałam że trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: lactovaginal bez lodówki IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 14.07.05, 11:35 ja jak kupowałam w tych kapsułkach to aptekarka powiedziała ze trzeba trzymac w lodówce a na opakowaniu pisze ze trzeba przechowywac w temp od 2 do 8 stopni a niestety w torebce była o wiele wyzsza temp Odpowiedz Link Zgłoś
anula.a1 Re: lactovaginal bez lodówki 14.07.05, 11:50 Trzeba trzymać w lodówce, jest napisane na opakowaniu. A 10 godzin to chyba trochę dużo. Ja bym kupiła nowe opakowanie. Ale może zapytaj się jeszcze w aptece, przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś