IP: 130.225.149.* 17.09.01, 09:27
W jednym z listow napisala Pani o yohimbinie. Chce zapytac:
jak to sie zazywa? Ciagle, czy sporadycznie? Otwarcie, czy po kryjomu (!?) Tzn.
za wiedza pacjentki, czy podrzuca sie do jedzenia. To brzmi siesznie, ale jak
ktos ma kiepski poped, to nie chce slyszec o jego zwiekszaniu, bo wtedy by sie
przyznal do jakiejs swojej ulomnosci. Czy to jest lek na recepte? Kto go ma
zapisac? czy jest bardzo drogi? dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: yohimbina IP: 130.225.149.* 20.09.01, 09:40
      Pozdrawiam Pania doktor serdecznie. Chodzi mi ot, zeby liscik wyszedl na
      czolowke, bo bardzo utknla w tlumie...
      • monika.antepowicz Re: yohimbina 21.09.01, 01:43
        yohimbina jest dostepna bez recepty i nie ma potrzeby aplikowania po kryjomu.
        Jej działanie-poprawia ukrwienie, również zewn. narządów płciowych- może
        pomóc>MA
        • Gość: marek Re: yohimbina IP: 130.225.149.* 22.09.01, 14:26
          Czy to jest lek hormonalny, czy ziolowy?
          • monika.antepowicz Re: yohimbina 22.09.01, 23:39
            Ziołowy, produkowany prZez herbapol. On rozszerza naczynia, nie wpływa na
            wydzielanie hormonów.MA
            • Gość: Bona Czy to jest drogie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.09.01, 09:18
              I czy łatwo dostępne?
              Pzdr!
              • Gość: marek Re: Czy to jest drogie? Do Bony IP: 130.225.149.* 28.09.01, 09:15
                Mila Bono, nie wiem, ale skoro pani doktor napisala, ze ziolowy to lek, wiec
                mysle ze i niedrogi i latwo dostepny. Nie mam apteki pod reka, jestem dosc
                daleko od Pl... Jak sie dowiesz, to napisz. Pozdrowiska.
                • Gość: Bona Re: Czy to jest drogie? Do Marka IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.01, 09:43
                  Gość portalu: marek napisał(a):

> Mila Bono, nie wiem, ale skoro pani doktor napisala, ze ziolowy to lek, wiec
                  > mysle ze i niedrogi i latwo dostepny. Nie mam apteki pod reka, jestem dosc
                  > daleko od Pl... Jak sie dowiesz, to napisz. Pozdrowiska.

Że ziołowy, jeszcze nie znaczy tani i łatwo dostępny. Wiem, co mówię - używam od
                  niedawna leczniczego preparatu ziołowego na poprawienie kondycji skóry i nie jest
                  to wcale tanie. Za 120ml - 150zł. A nie wiem, czy przypadkiem yohimbina nie jest
                  traktowana, jako środek służący "fanaberiom". W takich sytuacjach tzw. byle co
                  może być drogie. Mam nadzieję, że odezwie się Pani Doktor , lub ktoś dobrze
                  poinformowany. Jeśli nie, niedługo sama sprawdzę i napiszę. PZDR!

• monika.antepowicz Re: Czy to jest drogie? Do Marka 30.09.01, 02:38
                    to jest preparat Herbapolu!- wiec myslę,że niedrogi(niestety w vademecum nie ma
                    cen!MA
                    • Gość: Marek Re: Czy to jest drogie? Do Bony IP: 130.225.149.* 30.09.01, 15:06
                      no i pani dr odpowiedziala. Bono, ja bede mogl byc w polskiej aptece dopiero za
                      ponad 2 miesiace. Gdybys wiedziala wczesniej,ile ten specyfik kosztuje, to tak
                      dla mojej ciekawosci, napisz. Nie jest to bardzo wazne. Bulbusia.
                      • Gość: Bona Re: Czy to jest drogie? Do Bony IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.09.01, 22:36
                        Wybieram się do apteki w najblizszych dniach, a jak nie zdążę, to postaram się
                        nie zapomnieć i przedzwonić. Wtedy napiszę. Pzdr!
                      • Gość: Bona Re: Czy to jest drogie? Do Bony IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.01, 08:32
                        Sprawdziłam. Yohimbiny w tabletkach już się nie produkuje, są tylko krople
                        homeopatyczne (23-24zł) i mało aptek ją posiada. Dzwoniłam do kilku, była w
                        dwóch. W jednej z nich jakiś pan magister powiedział, że jeśli potrzebuję do
                        celów tradycyjnych smile)) , to nie ma co liczyć na jakikolwiek efekt jednorazowy.
                        Być może jakiś (ale nie wiem, już jaki) po 2-3 miesiącach zażywania kropelek. A
                        w ogóle, w kilku rozmowach, po wyłuszczeniu zapytania wyrażnie dawało się
                        odczuć konsternację. HA!
                        Pzdr!
                        • Gość: marek Re: Czy to jest drogie? Do Bony IP: 130.225.149.* 01.10.01, 09:23
                          Dzieki za wiadomosc. No, coz tego sie mozna bylo spodziewac. Mnie bardzo
                          zaskoczyla wiadomosc pani Moniki, ze jest takowy lek i dziala. leki
                          homeopatyczne, to ja mam w nosie. Bardzo Ci dziekuje za liscki.
                          3m sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka