Dodaj do ulubionych

tabletki HARMONET

IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:38
czy brałyście kiedyś tabletki antykoncepcyjne HARMONET? co o nich sądzicie.
Obserwuj wątek
    • songe Re: tabletki HARMONET 21.08.05, 16:50
      biorę harmonet od miesiąca. nie mam żadnych skutków ubocznych, no może poza lekką sennością od czasu do czasu. dla mnie są więc ok ale to zależy od organizmu.
    • Gość: <marta> Re: tabletki HARMONET IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.08.05, 16:53
      jak widzisz w wyszukiwarce jest mnóstwo wątków na ten temat, wystarczy z niej
      skorzystać
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=harmonet&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=216&poz=0&A_szukaj=
      temat&zywe=2&x=13&y=11
      • Gość: <marta> Re: tabletki HARMONET IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.08.05, 16:54
        sorki, nie chciał się cały link wkleić - po prostu wpisz hasło harmonet
    • pitoolinka Re: tabletki HARMONET 21.08.05, 17:03
      Bralam przez 4 lata i wszytko bylo ok. Zero widocznych i odczuwalnych skutkow
      ubocznych. Gdyby nie inne wzgledy nie zrezygnowalabym z nich. Pozdrawiam
      • Gość: annajas Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:06
        Witam! Ja też brałam Harmonet przez kilka lat (wcześniej testowałam inne),
        żadnych skutków ubocznych dlatego polecam jak najbardziej!
        • Gość: karolina Re: tabletki HARMONET IP: *.ztpnet.pl 22.08.05, 15:09
          Przed ciążą również brałam harmonet, spisywał się super, absolutnie żadnych
          skutków ubocznych... po ciąży niestety już go brać nie mogę(przeciwieńtwo tego
          co było przed ciążą)
          • Gość: mucha.j Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:53
            biorę drugi rok, są spoko, nic złego się nie dzieje.
    • misia_kasia Re: tabletki HARMONET 27.08.05, 18:22
      po Harmonecie brałam 3 m-ce nie dostawałam okresu zamieniłam na Logest i jest
      wszystko ok. To tabletki o tym samym skladzie tylko inny producent i cena...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka