Gość: Pola IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 16:38 czy brałyście kiedyś tabletki antykoncepcyjne HARMONET? co o nich sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
songe Re: tabletki HARMONET 21.08.05, 16:50 biorę harmonet od miesiąca. nie mam żadnych skutków ubocznych, no może poza lekką sennością od czasu do czasu. dla mnie są więc ok ale to zależy od organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <marta> Re: tabletki HARMONET IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.08.05, 16:53 jak widzisz w wyszukiwarce jest mnóstwo wątków na ten temat, wystarczy z niej skorzystać szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=harmonet&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=216&poz=0&A_szukaj= temat&zywe=2&x=13&y=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <marta> Re: tabletki HARMONET IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 21.08.05, 16:54 sorki, nie chciał się cały link wkleić - po prostu wpisz hasło harmonet Odpowiedz Link Zgłoś
pitoolinka Re: tabletki HARMONET 21.08.05, 17:03 Bralam przez 4 lata i wszytko bylo ok. Zero widocznych i odczuwalnych skutkow ubocznych. Gdyby nie inne wzgledy nie zrezygnowalabym z nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annajas Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:06 Witam! Ja też brałam Harmonet przez kilka lat (wcześniej testowałam inne), żadnych skutków ubocznych dlatego polecam jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: tabletki HARMONET IP: *.ztpnet.pl 22.08.05, 15:09 Przed ciążą również brałam harmonet, spisywał się super, absolutnie żadnych skutków ubocznych... po ciąży niestety już go brać nie mogę(przeciwieńtwo tego co było przed ciążą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha.j Re: tabletki HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:53 biorę drugi rok, są spoko, nic złego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_kasia Re: tabletki HARMONET 27.08.05, 18:22 po Harmonecie brałam 3 m-ce nie dostawałam okresu zamieniłam na Logest i jest wszystko ok. To tabletki o tym samym skladzie tylko inny producent i cena... Odpowiedz Link Zgłoś