Dodaj do ulubionych

zatrucie a Cilest !!!

IP: *.pcz.pl 28.08.05, 20:26
witam smile
Biore Cilest. Tydzien temu w piatek gdy mialam wziasc 3 tabletke wystapilo u mnie okropne zatrucie (nie wiadomo czy od pokarmu czy wirusowe ) miala 39 stopni goraczki i ogromna biegunke. Trwalo to 3 dni. Bralam leki przeciwbiegunkowe, wkoncu dostalam kroplowke i pyralgine domiesniowo. Prawdopodobnie pigulki sie nie wchlonely bo w ten piatek dostalam miesiaczke. Caly czas biore Cilest. Nie moge sie skontaktowac z maja lekarka ( jest na urlopie )wiec nie wiem czy przerwac branie tabletek ? czy wziasc do konca opakowania??? moze orientujecie sie co mam zrobic ??? a jak wezme do konca , czy zrobic 7 dniowa przerwe czy nie ??? Bardzo prosze o pomoc
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jag_24 Re: zatrucie a Cilest !!! 28.08.05, 21:23
      Gość portalu: MAGDALEN napisał(a):

witam smile
      Biore Cilest. Tydzien temu w piatek gdy mialam wziasc 3 tabletke wystapilo u mn
      ie okropne zatrucie (nie wiadomo czy od pokarmu czy wirusowe ) miala 39 stopni
      goraczki i ogromna biegunke. Trwalo to 3 dni. Bralam leki przeciwbiegunkowe, wk
      oncu dostalam kroplowke i pyralgine domiesniowo. Prawdopodobnie pigulki sie nie
      wchlonely bo w ten piatek dostalam miesiaczke. Caly czas biore Cilest. Nie mog
      e sie skontaktowac z maja lekarka ( jest na urlopie )wiec nie wiem czy przerwac
      branie tabletek ? czy wziasc do konca opakowania??? moze orientujecie sie co m
      am zrobic ??? a jak wezme do konca , czy zrobic 7 dniowa przerwe czy nie ??? Ba
      rdzo prosze o pomoc
      pozdrawiam

Na twoim miejscu wziełabym do końca, a pozniej zrobiła 7 dniowa przerwę tak jak
      powinno być. To ze dostałas tak wcześnie miesiaczke mogło wynikac albo z
      osłabienia organizmu albo ze stresu. w przypadku zatrucia pokarmowego tabletki
      mogły się nie wchłonąc jednak zalezy jaki był odstęp w czasie pomiędzy chwilą
      kiedy wziełas pigułke( czy zdązyła sie że tak powiem wchłonąć, mniej więcej
      trwa to około 2-3 godzin) a chwilą kiedy nastąpiło zatrucie pokarmowe..
      O porade najlepiej zapytaj lekarza pewnie nie pierwszy raz spotkają sie z takim
      problemem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka