Dodaj do ulubionych

pomocy...piersi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:46
Czy któraś z Was ma podobnie jak ja jedną pierś większą od drugiej? Moj biust
zawsze był mały.Mam problemy z guzkami w piersiach. Od pewnego czasu
zauważyłam,ze lewa pierś rośnie mi, natomiast prawa pozostaje bez zmian.Nie
wiem czy to ma jakiś związek ze sprawa. Proszę o fachową pomoc.
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: pomocy...piersi 30.08.05, 08:28
      Gość portalu: malta napisał(a):

Mam problemy z guzkami w piersiach.

ręce tradycyjnie opadają

niestety, moja droga, najbliższe fachowe badanie piersi na forum odbędzie się w
      styczniu, więc może jednak udasz sie po fachową pomoc do lekarza, żeby ci
      jednak fachowo zbadał guzki

PS nierówne piersi to normalka
      • Gość: malta Re: pomocy...piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:34
        Pisząc ze mam kłopoty z guzkami, nie oczekuje pomocy na forum(!!!!!) - jestem
        pod kontrolą onkologa. Moje pytanie dotyczylo raczej tego,czy to,ze jedna pierś
        rośnie a druga nie, może mieć związek z guzkami. Oczekuję naprawde fachowej
        odpowiedzi.
        • zaba_pelagia Re: pomocy...piersi 30.08.05, 11:44
          i tak to jest, jak pytacz cyka kawałkami informacji a reszta się musi domyślać
          skoro jesteś pod opieką onkologa, to chyba możesz tym bardziej bezpośrednio
          zapytać fachowca
          pomyliłaś adresy - tutaj naprawdę nie siedzą lekarze, którzy wirtualnie
          udzielają naprawdę fachowej porady
          • Gość: malta Re: pomocy...piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:55
            ..to jest forum moja droga i spotykają sie tu różni ludzie.Pytania na forum,
            zazwyczaj nie przedstawiaja calej sytuacji w calosci. Zeby tak bylo, musialabym
            opisac cala historie choroby. Chyba moge zapytac, zanim pojde do lekarza?
            • Gość: anka Re: pomocy...piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 12:09
              zapytać zawsze możesz
              ale i tak fachowej odpowiedzi udzieli ci tylko lekarz
              ja mogę ci tylko napisać niefachowo,że większość z nas ma niesymetryczne piersi
              i,że gdy rosną to przeważnie nierówno
              ale jak wygląda ich rozwój w kontekście guzów to naprawdę pytanie do fachowca
              czyli lekarza onkologa
              spokoju życzę
    • Gość: Kinga Re: pomocy...piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:09
      Ja ci mogę odpowiedzieć.Otóż też miałam problemy z guzkami w piersi lewej.Nic
      groźnego ale jednak były(i chyba są nadal,bo da sie je wyczuc).Dostałam wtedy
      antybiotyki.Po tym wszsytkim lewa pierś bardzo mi sie powiększyła.Baardzo to
      widać.Też przekładam poduszeczkę z prawej do lewej miseczki stanika(2 w
      jednej).Też jestem po opieką onkologa.Pytałam o to co z tym zrobić.Lekarz
      powiedział tylko ,że jak urodzę to się wyrówna i dziwił się,że w ogóle pytam o
      taką drobnostkę.To dla mnie też duży, widoczny problem.Chyba nic się z tym nie
      zrobi.Pozdrawiam.Pa.
      • Gość: malta Re: pomocy...piersi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:33
        Ja mialam usuwany guz z lewej piersi i krótko po zabiegu zaczęła ona rosnąć.
        Teraz mam nowe guzki, ale tym razem w obu piersiach. Ciekawe co bedzie po ich
        usunieciu.pozdrawiam również i dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka