monikasky 15.09.05, 18:41 Kochane! Błagam pomóżcie. Ostatnio - po odstawieniu hormonów - bardzo pogorszyła mi się cera. W związku z tym poszukuję b. dobrej kosmetyczki. Liczę na Waszą pomoc. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla_skarbek Re: KOSMETYCZKA Z LUBLINA PILNIE POTRZEBNA!!! 15.09.05, 23:19 Świetna kosmetyczka przyjmuje przy ul. Farmaceutycznej 13. Więcej (nr telefonu) mailem, jeśli będziesz zainteresowana. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: KOSMETYCZKA Z LUBLINA PILNIE POTRZEBNA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:52 Gabinet "Agata" na Czechowie, za kośiołem tym w okolicach Reala. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
monikasky Re: KOSMETYCZKA Z LUBLINA PILNIE POTRZEBNA!!! 16.09.05, 22:25 Bardzo proszę o nr telefonu. Jeśli możesz - napisz na jakich kosmetkach pracuje, ile kosztuje zabie, kto go robi itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
imagining Re: KOSMETYCZKA Z LUBLINA PILNIE POTRZEBNA!!! 16.09.05, 22:41 Ja też szukam kogoś porządnego i najlepiej by pracowała u siebie. Liczę, że się ktoś odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Jolka Re: KOSMETYCZKA Z LUBLINA PILNIE POTRZEBNA!!! IP: 195.114.189.* 17.09.05, 10:38 Ja niestety mam tylko złe doświadczenia, więc nie mogę nikogo polecić, ale chętnie skorzystam z doświadczeń klientek gabinetów kosmetycznych. Odpowiedz Link Zgłoś