Gość: lidia IP: *.uk.deuba.com 11.10.05, 17:18 jakie sa objawy zakazenia grzybica pochwy? czy wyst. swiad a moze nie? jak wygladaja uplawy??prosze o odpowiedz...moze jakies zdjecia z netu? plizz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enka Re: uplawy a grzybek IP: 83.238.121.* 13.10.05, 22:41 zazwyczaj to serowaty biało-żółty upław o konsystencji serka homogenizowanego, u mnie osobiście zapachem przypomał...cebulę,lecz nie wiem czy to typowe... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadumana Re: uplawy a grzybek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 08:59 a jestes pewna, ze to byla grzybica? ja czulam zapach cebuli przy zapaleniu bakteryjnym, a drozdzakow nie bylo w badaniu na czystosc wcale... uplawy przy grzybicy sa chyba grudkowate nieco i pachna drozdzami - tak mi sie wydaje przynajmniej, ale moge sie mylic.. Odpowiedz Link Zgłoś
samo Re: uplawy a grzybek 14.10.05, 07:26 www.google.com/search?hl=pl&q=grzybica+pochwy&lr= Jeśli masz świąd i jakiekolwiek upławy to idź do ginekologa a nie szukaj porady na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ally23 Re: uplawy a grzybek 14.10.05, 08:59 jesli czujesz dyskomfort, swedzenie, pieczenie to na pewno masz jakas infekcje, lekarz Cie zbada i przepisze leki. po nich objawy ustepuja bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś