Gość: tombomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:41 No wlasnie babeczki ile mniej wiecej kosztuje?? A i jak efekty leczenia - jesli uzyto tego w Waszej walce z "nadzarciem"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:51 babeczki? cytrynowe około 16 zł/kg po konsumpcji w związku z nadżarciem -krople żołądkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tombomka Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:56 uuu Ela! tos blysnela poczuciem humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:14 błysk za błysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tombomka Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:58 Dziekuje serdecznie za info Invicta1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagis Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:41 Kupowałam we wrzesniu, 2 ampułki 128 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
after_eight Re: przyblizona cena solcogyn-u 24.10.05, 16:00 kilka dni temu płaciłam 125 zł za 2 ampułki, póki co mało moge powiedzieć o efektach, ale moge za to powiedzieć o wrazeniach z pierwszego "smarowania" - nie bolało (ale miałam znieczulenie jakimś piekącym specyfikiem), potem żadnych upławów, ani innych "atrakcji" o jakich czytałam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tombomka Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:50 Dziekuje serdecznie after_eight. Co do smarowania - nie boje sie, tylko poprzedni gin polecil wymrazanie, druga gin proponuje smarowanie, tak wiec pytalam tez o efekty. Na razie "sie posmaruje" (po co od razu taka inwazja) i zobaczymy - oby sie zluszczylo i bylo git. Pani gin nr 2 twierdzi, ze po smarowaniu nie ma blizn na szyjce, a u mnie skoro nie rodzilam lepszym leczeniem bedzie wlasnie to "bezbliznowe". A ceny podobne, wiadomo co apteka - lekko inna cena. Dziekuje raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś