Dodaj do ulubionych

przyblizona cena solcogyn-u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:41
No wlasnie babeczki ile mniej wiecej kosztuje??
A i jak efekty leczenia - jesli uzyto tego w Waszej walce z "nadzarciem"?
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 12:51
      babeczki?
      cytrynowe około 16 zł/kg
      po konsumpcji w związku z nadżarciem -krople żołądkowe
      • Gość: tombomka Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:56
        uuu Ela! tos blysnela poczuciem humoru...
        • Gość: ela Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 14:14
          błysk za błysk
    • invicta1 Re: przyblizona cena solcogyn-u 24.10.05, 12:55
      ok 80-90 zł za ampułke
      • Gość: tombomka Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 13:58
        Dziekuje serdecznie za info Invicta1
        • Gość: jagis Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:41
          Kupowałam we wrzesniu, 2 ampułki 128 zł.
    • after_eight Re: przyblizona cena solcogyn-u 24.10.05, 16:00
      kilka dni temu płaciłam 125 zł za 2 ampułki, póki co mało moge powiedzieć o
      efektach, ale moge za to powiedzieć o wrazeniach z pierwszego "smarowania" -
      nie bolało (ale miałam znieczulenie jakimś piekącym specyfikiem), potem żadnych
      upławów, ani innych "atrakcji" o jakich czytałam na forum
      • Gość: tombomka Re: przyblizona cena solcogyn-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 11:50
        Dziekuje serdecznie after_eight.
        Co do smarowania - nie boje sie, tylko poprzedni gin polecil wymrazanie,
        druga gin proponuje smarowanie, tak wiec pytalam tez o efekty.
        Na razie "sie posmaruje" (po co od razu taka inwazja) i zobaczymy - oby sie
        zluszczylo i bylo git.
        Pani gin nr 2 twierdzi, ze po smarowaniu nie ma blizn na szyjce, a u mnie skoro
        nie rodzilam lepszym leczeniem bedzie wlasnie to "bezbliznowe".
        A ceny podobne, wiadomo co apteka - lekko inna cena. Dziekuje raz jeszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka