IP: *.chello.pl 03.11.05, 22:49
czy ktoś leczył się w tej klinice?? słyszałam ze lecza tam Mongołowie i
diagnoze stawiaja po oględzinach jezyka i rąk i że dobrze leczą. Jeżeli ktoś
tam był i wie o czym mówie to prosze powiedzcie czy lekarze mówią po
polsku smile i ile kosztuje wizyta i przede wszytsklim czy sa skuteczni
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: temudżin IP: *.umlub.pl 13.08.14, 10:59
      Temudżin jest fenomenalny. Dużo informacji przed wizytą dowiedziałam sie od wujka, który sie tam leczy od paru miesięcy i od forumowiczów na stronach.
      Pani doktor bada język i puls, potem czyta z Ciebie jak z pamięci i przepisuej zioła.Nie wiem co to jest, ale bóle brzucha, atopowa alergia, i bóle zatok z czasem ustały.Mma zakaz jedzenia ziemniaków, gdyz podwyzszaja cholesterol. Wizyta kosztowała 160-zioła sa drogie, jeśli duzo pijesz, dobrze się odzywiasz i uprawiasz sport, bardzo duzo po nich schudniesz. winkPozdrawiam
      • Gość: hulababula Re: temudżin IP: *.as13285.net 13.08.14, 16:17
        <<jeśli duzo pijesz, dobrze się odzywiasz i uprawiasz sport, bardzo duzo po nich schudniesz>>

Buhehehe smile W ten sposob to i bez magicznych ziol schudniesz smile

• Gość: Gość Re: temudżin IP: *.dynamic.chello.pl 27.12.17, 10:57
        Witajcie, znajdę tu jeszcze kogoś kto korzysta z Temudżin - żelazna warszawa? Kiedyś słyszałam o dr Omi dobre opinie, nadal przyjmuje? Można się umówić na konkretny termin? Jakie macie odczucia?
        • Gość: BasiaWka Re: temudżin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.18, 10:38
          Temudżin nadal działa. Osobiście polecam chociażby dla diagnozy. Jak ktoś nie chce pić ziół to nie musi ich wykupić i płaci za wizytę. Ale warto, bo poprawa następuje dość szybko.
      • Gość: mm Re: temudżin IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.18, 10:40
        Polecam Przychodnie Temudżin. Dr. Omi po obejrzeniu języka, sprawdzeniu pulsu tłumaczy wszystko co nam dolega. Zioła są skuteczne . Niektóre smaczne nie są 😉 Ale pomagają na wiele schorzeń I dolegliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka