Gość: fela IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.11.05, 10:53 Drogie panie czy słyszałyście coś takiego,że po 40 rosną piersi ,czy coś takiego u was miało miejsce.Dzięki za odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: do kobitek po czterdziestce 24.11.05, 11:10 wśród znanych mi 40-latek i więcej - piersi rosły u pań, u których ogólna waga również wzrastała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do feli Re: do kobitek po czterdziestce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:18 u ktorych wzrastala waga, albo hormony sie rozkrecaja, polecam badania Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: do kobitek po czterdziestce 24.11.05, 13:46 sa takie, którym faktycznie po hormonch waga wzrasta. Ale wiele z nich, po dogłębnej analizie i zmianie diety oraz zwiększeniu aktywności fizycznej - waga wracała do normy. Piersi też (dla niektórych stety, dla innych niestety Odpowiedz Link Zgłoś
izabelaela Re: do kobitek po czterdziestce 24.11.05, 13:05 Jeszcze nie, ale cały czas mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: do kobitek po czterdziestce IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.11.05, 18:24 Też mam taką cichą nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
chmurkowy Re: do kobitek po czterdziestce 24.11.05, 14:39 Po uroszeniu dziecka - na pewno , mnie powiększyły sie o jakieś 20 % / tylko nie mozna za długo karmic aby nie "obwisły " . Ja niestety miałam pokarmu mało i karmiłam około pół roku. Poza tym trzeba ćwiczyc biust - bardzo pomaga, aby mięśnie go podtrzymujace nie wiotczały i wtedy wydaje wiekszy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś